Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Çok şey kaçırmışsın desem Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Dalamaskii dalamas kii Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 mutlu yıllar canım benim,yeşımcım bu nikıne alışamadım gitti unutuyorum yeşim olduğunu Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 kusura bakma bende yeni gördüm...nice mutlu yıllara..... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 mutlu yıllar canım benim,yeşımcım bu nikıne alışamadım gitti unutuyorum yeşim olduğunu Teşekkür ediyorum sedoş ablam.. (Bana öle gelebiler ki nickimi bahane ediosun sedoş abla.. ) kusura bakma bende yeni gördüm...nice mutlu yıllara..... İi yine erken görmüşsün frozenim.. Tşk ediyorum.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Dalamaskii dalamas kii Dalayım işte sana dalayım.. Zor bişi deil.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.