Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar ben yeniyim bu formda deminden beri inceliyorum herks bilgilerini paylaşmış bende sık sık rusya ile ilgili bilgi arıyorum sonra şu siteyi buldum www.kimnenerede.com rusya yaşam diye bir bölüm var burdaki gibi soru sorup cevap alına biliyor.Bende bunu ekliyeyim dedim belki birilerinin işine yarar böylece de forma elim boş girmemiş olayım

Gönderi tarihi:

Hoşgeldin

sevgiler

Gönderi tarihi:

Uzaktanbirdost hoş geldin

Verdiğin site açılmıyor rusyadan bi haber kaldık lütfen kontrol edermisin adresi eğer sen deneyince açarsa benim pc gidiyor demektir :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Arkadaş senin Pc de problem yok bende baktım açılmıyordu bir ara ama şuan baktım açılıyor.

Galiba sitede değişiklikler yapılıyor şuanda çalışıyor ben tekrar baktım..gördüğüm ilk yenilik iş/eleman arama diye yeni bir bölüm eklenmiş daha tam detaylı bakamadım bende..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Rusyada iş arayan olursa bu adrese ilanda verebilirler..

http://www.kimnenerede.com/eleman/default.asp

Rusya hakkında elime bilgi geçtikçe ekleyeceğim...

Ama bence o sitede bayağı bilgi var özelikle Rusyada yaşam

kısmında bayağı sorular ve cevaplar var..

ordan aldım bir bilgiyi paylaşayım sizinle

RUSYADA EVLENMEK İÇİN NE YAPMAK GEREK?....

Rusya ya gelirken nüfus dairesinden yanında bekar olduğuna dair belge alarak gelmelisin....aldığın bu belgeyle Rusya da büyük elçiliğimize giderek 18 dolar da ödeyerek rusçaya çevirtirerek birgün sonra sana belge ve Rusya dişişlerinde onaylatman için bilgi verirler...sende belgeni elçilikten aldığın bilgi doğrultusunda gidip mühürletirsin olay bundan ibaret.geri kalan kısmı evleneceğin eş adayı halleder...eğer rusya da ve türk ile evlenecekseniz elçiliğimizde bunu halledebilirsiniz başka bir işleme gerekkalmaz..

• 7 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.