Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

sen olsan ne yapardın?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
konuyu basladigi yerden devam lutfen....sence sonuna kadar savastin butun yapabilecek oldugun herseyi yaptin ve baktinki olmuyor buraya son bilgi icin yazdin?

sonuna kadar savasmam.sonuna kadar severim.yapabilecek olduklarım benım bıle aklıma gelmıyor su an.son bilgi arşa ulaşınca gerekli makamlara verilecektir.

Gönderi tarihi:
sonuna kadar savasmam.sonuna kadar severim.yapabilecek olduklarım benım bıle aklıma gelmıyor su an.son bilgi arşa ulaşınca gerekli makamlara verilecektir.

keske sonuna kadar savassaydin neyse bu konular beni asar......

Gönderi tarihi:
keske sonuna kadar savassaydin neyse bu konular beni asar......

sonuna kadar sevmek varken neden sonuna kadar savasayımkı.sevgıye ınanmayanlar savasmak ıstermıs ne kadar dogru bı soz ...

Gönderi tarihi:
sonuna kadar sevmek varken neden sonuna kadar savasayımkı.sevgıye ınanmayanlar savasmak ıstermıs ne kadar dogru bı soz ...

ozaman yanliz sevmeye mahkum durumundasin sana kolay gelsin olaylardan haberdar et bizi ;)

Gönderi tarihi:
ozaman yanliz sevmeye mahkum durumundasin sana kolay gelsin olaylardan haberdar et bizi ;)

sevmeye mahkumiyet cezaların en guzelı bence.bu durumda olmak benı gururlandırıyor.olaylar olmayacak artık. savas ver dıyordunya belkıde bu forumda yazılan her bır sozcuk olmayan savasın bır parcasıydı anlayabılene...

Gönderi tarihi:
sevmeye mahkumiyet cezaların en guzelı bence.bu durumda olmak benı gururlandırıyor.olaylar olmayacak artık. savas ver dıyordunya belkıde bu forumda yazılan her bır sozcuk olmayan savasın bır parcasıydı anlayabılene...

savasin bir parcasi degil seninki caresizlik gurur neyse yaw beni ne ilgilendirir :D bana ters bu tip sevmek o yuzden anlamiyorum yada anlamak istemiyorum insan sevdigi insan icin ne yapmazki diyebilirim sadece .... esra kapatir konuyu size iyi tartismalar

Gönderi tarihi:
savasin bir parcasi degil seninki caresizlik gurur neyse yaw beni ne ilgilendirir :D bana ters bu tip sevmek o yuzden anlamiyorum yada anlamak istemiyorum insan sevdigi insan icin ne yapmazki diyebilirim sadece .... esra kapatir konuyu size iyi tartismalar

caresızlık hıc yasamadıgım bır duygu.nasıl oluyor acaba?gurur her ınsanda oldugu kadar bendede vardır elbette.sevmenın tersı duzu yoktur tipi hic yoktur bence.anlamaman yada anlamak ıstememen sevgıyı saf temız ve karsılıksız yasamadıgından kaynaklanmıs olabılır :D

Gönderi tarihi:
Laz..hiçbişe yapamıyorsan yılda birkez sırt üstü yat ve yıldızları seyret..!! -_-

dogru dıyorsunda yalnızken ne anlamı vardırkı.parlamaz bıle o yıldızlar.

Gönderi tarihi:
Laz..sana ne desek faydası yok ama şu sözümü al..!! -_-

Başlıkta yazdığın gibi sen olsan ne yapardın.? ben aynen yazdığım gibi yapardım.

En iyi tedavi yöntemi.!Sevmekte ölüm korkusu sürekli değildir,mezarda biten geçici bir duygudur...! sende bir dene.. :)

korkum ölüm değilki..kaybetmek.ve ben gecici olmayan bu duygunun mezardada son bulacağını sanmıyorum..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.