Misafir BlackLaz Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 konuyu basladigi yerden devam lutfen....sence sonuna kadar savastin butun yapabilecek oldugun herseyi yaptin ve baktinki olmuyor buraya son bilgi icin yazdin? sonuna kadar savasmam.sonuna kadar severim.yapabilecek olduklarım benım bıle aklıma gelmıyor su an.son bilgi arşa ulaşınca gerekli makamlara verilecektir. Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 sonuna kadar savasmam.sonuna kadar severim.yapabilecek olduklarım benım bıle aklıma gelmıyor su an.son bilgi arşa ulaşınca gerekli makamlara verilecektir. keske sonuna kadar savassaydin neyse bu konular beni asar...... Alıntı
Misafir BlackLaz Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 keske sonuna kadar savassaydin neyse bu konular beni asar...... sonuna kadar sevmek varken neden sonuna kadar savasayımkı.sevgıye ınanmayanlar savasmak ıstermıs ne kadar dogru bı soz ... Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 sonuna kadar sevmek varken neden sonuna kadar savasayımkı.sevgıye ınanmayanlar savasmak ıstermıs ne kadar dogru bı soz ... ozaman yanliz sevmeye mahkum durumundasin sana kolay gelsin olaylardan haberdar et bizi Alıntı
Misafir BlackLaz Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ozaman yanliz sevmeye mahkum durumundasin sana kolay gelsin olaylardan haberdar et bizi sevmeye mahkumiyet cezaların en guzelı bence.bu durumda olmak benı gururlandırıyor.olaylar olmayacak artık. savas ver dıyordunya belkıde bu forumda yazılan her bır sozcuk olmayan savasın bır parcasıydı anlayabılene... Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 sevmeye mahkumiyet cezaların en guzelı bence.bu durumda olmak benı gururlandırıyor.olaylar olmayacak artık. savas ver dıyordunya belkıde bu forumda yazılan her bır sozcuk olmayan savasın bır parcasıydı anlayabılene... savasin bir parcasi degil seninki caresizlik gurur neyse yaw beni ne ilgilendirir bana ters bu tip sevmek o yuzden anlamiyorum yada anlamak istemiyorum insan sevdigi insan icin ne yapmazki diyebilirim sadece .... esra kapatir konuyu size iyi tartismalar Alıntı
Misafir BlackLaz Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 savasin bir parcasi degil seninki caresizlik gurur neyse yaw beni ne ilgilendirir bana ters bu tip sevmek o yuzden anlamiyorum yada anlamak istemiyorum insan sevdigi insan icin ne yapmazki diyebilirim sadece .... esra kapatir konuyu size iyi tartismalar caresızlık hıc yasamadıgım bır duygu.nasıl oluyor acaba?gurur her ınsanda oldugu kadar bendede vardır elbette.sevmenın tersı duzu yoktur tipi hic yoktur bence.anlamaman yada anlamak ıstememen sevgıyı saf temız ve karsılıksız yasamadıgından kaynaklanmıs olabılır Alıntı
Misafir BlackLaz Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Laz..hiçbişe yapamıyorsan yılda birkez sırt üstü yat ve yıldızları seyret..!! dogru dıyorsunda yalnızken ne anlamı vardırkı.parlamaz bıle o yıldızlar. Alıntı
Misafir BlackLaz Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Laz..sana ne desek faydası yok ama şu sözümü al..!! Başlıkta yazdığın gibi sen olsan ne yapardın.? ben aynen yazdığım gibi yapardım. En iyi tedavi yöntemi.!Sevmekte ölüm korkusu sürekli değildir,mezarda biten geçici bir duygudur...! sende bir dene.. korkum ölüm değilki..kaybetmek.ve ben gecici olmayan bu duygunun mezardada son bulacağını sanmıyorum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.