Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Adam mahkemede hakime anlatır."Hakim bey.Soğuk bir kış günü karımla kahvaltı yaptık.Daha sonra karım beni işe uğurladı.Akşam oldu.Eve geldim.Kapıyı çaldım.Açan olmadı.Zili çaldım.Yine açan olmadı.Bir kaç defa daha zile bastım.Kapıyı açan olmayınca şüphelendim.Çünkü karım hiç komşuya gitmezdi.Hemen pencereye yanaştım.Pencerenin buharını sildim ve baktımkı karımın karnına bir bıçak saplanmış.Bırısı karımı öldürmüş."Hakim,bu anlatılanları dinledikten sonra der ki:"Karını sen öldürdün"Gerçekten de adam kendi karısını öldürmüştür.Hakim bunu nasıl bilmiştir?

Gönderi tarihi:

Adam mahkemede hakime anlatır."Hakim bey.Soğuk bir kış günü karımla kahvaltı yaptık.Daha sonra karım beni işe uğurladı.Akşam oldu.Eve geldim.Kapıyı çaldım.Açan olmadı.Zili çaldım.Yine açan olmadı.Bir kaç defa daha zile bastım.Kapıyı açan olmayınca şüphelendim.Çünkü karım hiç komşuya gitmezdi.Hemen pencereye yanaştım.Pencerenin buharını sildim ve baktımkı karımın karnına bir bıçak saplanmış.Bırısı karımı öldürmüş."Hakim,bu anlatılanları dinledikten sonra der ki:"Karını sen öldürdün"Gerçekten de adam kendi karısını öldürmüştür.Hakim bunu nasıl bilmiştir?

:clover: pencere dışardan buhar tutmaz ki... oradan anlamıştır yalan söylediğini. :clover:

cevap bu mu?

• 9 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Hey

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.