Φ nobody Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Aklınızdan bir nesne tutuyorsunuz Program size sorular soruyor Ve aklınızdan tuttuğunuz nesneyi biliyor Ben ayna tutmuştum gerçekten bildi ilginç geldiği için paylaşmak istedim burayı tıklayın (http://y.20q.net/) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Dart'ı düşündüm,bilemedi.. Sonundaki seçeneklerde ''Ok atma tahtası '' olarak seçtim.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 ruj düşünmüştüm bilemedi çatalı düşündüm bildi Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 tebeşir düşünmüştüm.....20.de güneş paneli dedi... devam ettim....28. soruda doğruyu buldu.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 cep telefonu düşündüm bildi:) Alıntı
Φ legendgirl Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 ben televizyon tuttum bilemedi sonra panter tuttum bildi güselmiş paylaşım için tşk(bu arada bn yeni üyeyim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gazoz kapağı tuttum bildi,kulaklık tuttum bilemedi Güzelmiş,paylaştığın için teşekkürler Alıntı
Φ fatal_devil Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 hepsini doğru anlattım... 9 tane şey tuttum bi tanesini bildi yawww ne salak şey buu... Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 ya arkadaşlar ben oyuna başlıyamadım yaşımı felan doldurdum play dedim başlıyamadım valla bi yardımcı olun Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Ben de "ÇAKMAK" tutmuştum, sorduğu sorular verdiğim cevaplar ve tahminlerini... Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 ya arkadaşlar ben oyuna başlıyamadım yaşımı felan doldurdum play dedim başlıyamadım valla bi yardımcı olun ilk sayfada "türkçe düşün"ü seçin ki sorular türkçe gelsin yaşı doldurup "oyna" yı tıkladıktan sonra ilk soru gelecek: Q1. Hayvan, Bitki veya Mineral olarak sınıflandırılabilir mi? Hayvan, Bitki, Mineral, Diğer, Bilinmiyor burada hayvan bitki neyse onu tıklayınca sonraki soru gelecek vs.. Alıntı
Φ ayaslan Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Tahminim o bir ok atma tahtası.? Doğru, Yanlış, Yakın -------------------------------------------------------------------------------- 19. Zeki olduğu düşünülür mü? Hayır. 18. Birşeyin hareket etmesini sağlar mı? Hayır. 17. Yuvarlanır mı? Hayır. 16. Oyunda kullanılır mı? Evet. 15. Onunla oyun oynanır mı? Evet. 14. Boyanır mı? Hayır. 13. Kumarhanede kullanılır mı? Hayır. 12. Bir paket içinde mi gelir? Belki. 11. Yatak üstünde mi kullanılır? Hayır. 10. Gürültü yapar mı? Hayır. 9. İnsan gücüyle mi çalışır? Hayır. 8. İçinde delik var mı? Hayır. 7. Işık üretir mi? Hayır. 6. Havlar mı? Hayır. 5. Genelde dört köşeli mi olur? Hayır. 4. Plastikten mi yapılır? Bazen. 3. Eğlence için kullanılabilir mi? Evet. 2. Renkli midir? Evet. 1. Diğer olarak sınıflandırılır. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 ben yaptım.ilk 30 da bilemedi daha sonra önüme seçenekler sundu 16 tane bunlardan birisimi dedi ve o 16 tanenin içinden birinde vardı. ama hoş şyler gerçekten. Alıntı
Φ ...:::samuray:::... Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 29 defa denedi cevabı bulamadı cevap puma idi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 hap düşünmüştüm....öksürük pastili çıktı...sonra devam dedim çorba dedi ve saçmaladı..ve siz kazandınız! dedi.... sonuçta program ve beyin...ne kadar okuyabilir ki.... , ama ilginç ve hoş bir paylaşım teşekkürler... Alıntı
Φ makine Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 gül tuttum aklımda bilemedi 3.de gelincik dedi 4.de bildi.güzel bişi yawww Alıntı
Φ astonishenemy Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 kamera tuttum önce bilemedi mp3 çalr dedi sonra bildi Alıntı
Φ daneel Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 teşekkürler nobody çok beğendim Alıntı
Φ oğuzhan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 ben kazandım ama en son seçenekler sununca top tutmuştum çıktı ve seçtim uyuşmayan cevaplar olmuş Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Bi türlü bulamadı... Pes etti.. Ben kazandım... Alıntı
Φ McQueen Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 elma tuttum bildi kaplan tuttum bilemedi kalem tuttum onu da bilemedi hoşmuş saoll Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 bukadar soruya bende bilirim Alıntı
Φ XOzibo Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 üzerine konuşabilirmisiniz ne demek onunla konuşabilirmiyiz mi üstünda konuşabilirmiyiz mi hakında konuşabilirmiyiz mi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.