» iLyAdA Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Merhaba, Benim asıl g örev yerim İstanbul ancak şuan Bitlis'te asker ögretmenlik yapıyorum. Biz sizden eğitimcilerden, derneklerden ve duyarlı kişilerden destek bekliyoruz. Çalıştıgım köy okulunda imkanlar çok kısıtlı okulumuz yetersiz. Belki sizin abalarınızla bir kampanya yapıp güzel şirin bir okul kurabiliriz. İhtiyaç Listesi: 1. *Fotokopi Makinesi(Bizim için çok önemli etkinlikleri yapmada ve öğrencilere sunmada çok zorlanıyoruz.) 2. *Kırtasiye Malzemeleri:(Defter,Kalem, Silgi,Boya Malzemeleri, Kalemlik, Karton vb.) 3.*Fen-Edebiyat Deslerinde kullanabilecegimiz her türlü araç-gereç,deney malzemeleri 4.*Kaynak kitaplar 5.Etkinlik kitapları 6.*Anasınıfı malzemeleri(Okulumuzda anasınıfı açılmasına ragmen malesef hiçbir araç gereç ve malzememiz bulunmamaktadır) 7.*Hikaye Kitapları 8.*Egitim CD leri ve dökümanları 9.*Çanta(Bir kaç öğrenci dışında hiç bir öğrencimizin çantası bulunmamaktadır.) 10.*Ayakkabı 11.*Önlük 12.*Her türlü giyim eşyaları 13.*Kışlık kaban,mont Okulumuzun adresi: Çığır 2 ilköğretim Okulu-Çığır Köyü Mutki-BİTLİS Okulumuzun telefonu bulunmamakta. Başvurumuzu yaptık ama malesef baglanmadı. Köyümüzde sadece Turkcell çekiyor avea hattıda malesef çekmiyor. Telefon:05327904502 Avea ile Bitlise indigimizde konuşabiliyoruz ancak:05056576354 web:http://cigir.cjb.net Burdaki şartları kimseye anlatamıyorum.Burası ayrı bir dünya şartlar çok zor yaşanmadan bilinmiyor.Mutki ilçemiz araştırmaya göre Türkiye'nin şartları en zor olan 5 ilçesinden biri seçilmiş.Gerçektende çok dogru:) Saygı ve sevgilerimizi sunarız... Taner ÖZ Sınıf Öğretmeni Çıgır 2 İlköğretim Okulu Bitlis-Mutki Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Merhaba, Benim asıl g örev yerim İstanbul ancak şuan Bitlis'te asker ögretmenlik yapıyorum. Biz sizden eğitimcilerden, derneklerden ve duyarlı kişilerden destek bekliyoruz. Çalıştıgım köy okulunda imkanlar çok kısıtlı okulumuz yetersiz. Belki sizin abalarınızla bir kampanya yapıp güzel şirin bir okul kurabiliriz. İhtiyaç Listesi: 1. *Fotokopi Makinesi(Bizim için çok önemli etkinlikleri yapmada ve öğrencilere sunmada çok zorlanıyoruz.) 2. *Kırtasiye Malzemeleri:(Defter,Kalem, Silgi,Boya Malzemeleri, Kalemlik, Karton vb.) 3.*Fen-Edebiyat Deslerinde kullanabilecegimiz her türlü araç-gereç,deney malzemeleri 4.*Kaynak kitaplar 5.Etkinlik kitapları 6.*Anasınıfı malzemeleri(Okulumuzda anasınıfı açılmasına ragmen malesef hiçbir araç gereç ve malzememiz bulunmamaktadır) 7.*Hikaye Kitapları 8.*Egitim CD leri ve dökümanları 9.*Çanta(Bir kaç öğrenci dışında hiç bir öğrencimizin çantası bulunmamaktadır.) 10.*Ayakkabı 11.*Önlük 12.*Her türlü giyim eşyaları 13.*Kışlık kaban,mont Okulumuzun adresi: Çığır 2 ilköğretim Okulu-Çığır Köyü Mutki-BİTLİS Okulumuzun telefonu bulunmamakta. Başvurumuzu yaptık ama malesef baglanmadı. Köyümüzde sadece Turkcell çekiyor avea hattıda malesef çekmiyor. Telefon:05327904502 Avea ile Bitlise indigimizde konuşabiliyoruz ancak:05056576354 web:http://cigir.cjb.net Burdaki şartları kimseye anlatamıyorum.Burası ayrı bir dünya şartlar çok zor yaşanmadan bilinmiyor.Mutki ilçemiz araştırmaya göre Türkiye'nin şartları en zor olan 5 ilçesinden biri seçilmiş.Gerçektende çok dogru:) Saygı ve sevgilerimizi sunarız... Taner ÖZ Sınıf Öğretmeni Çıgır 2 İlköğretim Okulu Bitlis-Mutki öncelikle ilginize teþekkür ederiz. okulumuzun internet sitesýný amotorde olsa kuramaya calýþtýk .ama bizim telofon baþvurumuzu yapmamýa ragmen telefon hattý baglanmadý bu konnuda fazlada bir yetkimiz yok benim ismim taner caner öztürk benim sitede resmim var 5 aydýrdýr bitlisin mutki ilçesinde asker öðretmenlik yapyorunm asýl görev yerim istanbul bagcýlar cumhuriyet ilköðretim okuludur okulumdanda süpheleriniz varsabilgi alabilirsiniz ayrýca bitlis mutkü ilçe milli egitim müdürlügündende bilgi alýnabilir.telefon 4347112115 þube müdürü ismail süphandagýndan bilgi alabilirsiniz köyde internet baglantýmýýz olmadýgýndan þehir merkezinden bu kampanyayý internet ortamýnd yürütüyoruz ayrýca köyümüzde sadece türkcel hattý çekmektedir bugün köyümüze geçiyoruz yollarýmýz bugün açýlacak. tel numaram 0532 okul müdürümüz naci eþki 0537 arkadaşlar tlf nolar bende mevcut arzu eden arkadaşlara verebilirim:) lütfen birşeyler yapalım:) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 öncelikle ilginizeteþekkür ederiz. okulumuzun internet sitesýný amotorde olsa kuramaya calýþtýk .ama bizim telofon baþvurumuzu yapmamýa ragmen telefon hattý baglanmadý bu konnuda fazlada bir yetkimiz yok benim ismim taner caner öztürk benim sitede resmim var 5 aydýrdýr bitlisin mutki ilçesinde asker öðretmenlik yapyorunm asýl görev yerim istanbul bagcýlar cumhuriyet ilköðretim okuludur okulumdanda süpheleriniz varsabilgi alabilirsiniz ayrýca bitlis mutkü ilçe milli egitim müdürlügündende bilgi alýnabilir.telefon 4347112115 þube müdürü ismail süphandagýndan bilgi alabilirsiniz köyde internet baglantýmýýz olmadýgýndan þehir merkezinden bu kampanyayý internet ortamýnd yürütüyoruz ayrýca köyümüzde sadece türkcel hattý çekmektedir bugün köyümüze geçiyoruz yollarýmýz bugün açýlacak. tel numaram 0532 okul müdürümüz naci eþki 0537 arkadaşlar tlf nolar bende mevcut arzu eden arkadaşlara verebilirim:) lütfen birşeyler yapalım:) Kendi arkadaşlarıma konuyu ilettikten sonra , farklı yerlerde örgütlenmeleri sonucunda toplanan yardımları tatil dönüşü köyümüze ileticeğiz.. Beni yalnız bırakmadıkları için teşekkürler..Az önce yardım çağrısında bulunan öğretmenimizle görüştüm, fotokopi makinasının yollandığını söyledi çok mutluydu gelen yardımların listesini mailinize yollarım dedi.tepegöz de kullanılmaz durumdaymış bizde diğer katkıların yanında onu da sağlamak istiyoruz , elinden birşey gelecek arkadaşlarımız varsa dikkatlerine sunarım... tepkili , duyarsız olmayan bir topluma adım adım ulaşmak temennisiyle... BU ÜLKE DE YENİ OGÜN SAMAST LAR YETİŞMESİN!!! Alıntı
Φ moRyEL_ Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Kendi arkadaşlarıma konuyu ilettikten sonra , farklı yerlerde örgütlenmeleri sonucunda toplanan yardımları tatil dönüşü köyümüze ileticeğiz.. Beni yalnız bırakmadıkları için teşekkürler..Az önce yardım çağrısında bulunan öğretmenimizle görüştüm, fotokopi makinasının yollandığını söyledi çok mutluydu gelen yardımların listesini mailinize yollarım dedi.tepegöz de kullanılmaz durumdaymış bizde diğer katkıların yanında onu da sağlamak istiyoruz , elinden birşey gelecek arkadaşlarımız varsa dikkatlerine sunarım... tepkili , duyarsız olmayan bir topluma adım adım ulaşmak temennisiyle... BU ÜLKE DE YENİ OGÜN SAMAST LAR YETİŞMESİN!!! Bir çoğumuzun gönlünden geçmiştir, imkanım olsa da ihtiyacı olanlara yardım edebilsem diye.. Bunun için servet dökmeye, fazladan masraf yapmaya gerek yok.. Elimizde olan ve ihtiyaç fazlası giysilerimiz, kitaplarımız, kırtasiye malzemelerimiz vardır mutlaka.. Bunların yanında sıcak bir yürekle yazacağımız kısacık bir mektup bile oradaki geleceğimiz için bir umuttur.. Bulunduğumuz bölgedeki tanıdıklarımızdan da gelecek destekle, çok güzel ve basit bir organizasyon gerçekleştirebilmek dileğiyle.. Geleceğe bir ışık da biz tutalım..! Sevgili ablam iLyAdA, o kadar güzel demişsin ki; "BU ÜLKEDE YENİ OGÜN SAMAST LAR YETİŞMESİN!!!" Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.