Φ orkinos Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 birgün bir sarayda kral uyurken nöbetçi telasla kralin kapisini tiklatarak odasina girmis.kralim kralim kalkin size birsey söyleyecem der.kral buyur söle neymis bu telasin der.nöbetçi kralim sizi rüyamda öldürülürken gördüm der.kral nöbetçinin kellesini vurdurur.kral neden nöbetçiyi öldürmüstür. Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 birgün bir sarayda kral uyurken nöbetçi telasla kralin kapisini tiklatarak odasina girmis.kralim kralim kalkin size birsey söyleyecem der.kral buyur söle neymis bu telasin der.nöbetçi kralim sizi rüyamda öldürülürken gördüm der.kral nöbetçinin kellesini vurdurur.kral neden nöbetçiyi öldürmüstür. nöbetçi uyumuş die olabilir mi? zalimce... Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 yok yok... Aslında canı istediği için öldürmüştür... Yada uyandırıldığı için... Çünkü,rüyayı ne zaman gördüğü ve nöbeti tutan nöbetçi ile rüyayı gören nöbetçinin aynı nöbetçi olduğuna dair bir ibare yok... Ya da anlatan nöbetçi ile öldürülen nöbetçi ayrıdır... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 birgün bir sarayda kral uyurken nöbetçi telasla kralin kapisini tiklatarak odasina girmis.kralim kralim kalkin size birsey söyleyecem der.kral buyur söle neymis bu telasin der.nöbetçi kralim sizi rüyamda öldürülürken gördüm der.kral nöbetçinin kellesini vurdurur.kral neden nöbetçiyi öldürmüstür. RÜYADA ONU KURTARMADIĞI İÇİN OLABİLİR Mİ, TABİ UYUMASI DA SAÇMA AMA NEYSE CVP YAZILIRSA SEVİNİRİM Alıntı
Φ catpower Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 öldürtmüştür çünkü nöbetçi olması gerken yerde yani nöbet halinde değildir Sanıyorumki kral bunu çok yaşamış ve paranoyak olmuş zavallı nöbetçiler de kendi kendilerini ateşe atmışlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.