Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

arkadaslar 4 tane su bardagi 1 tanede ince belli çay bardagi var.içleri saf su dolu.bildigimiz içme suyu.ben diyorum ki;ben 4 tane suyu içene kadar sen o ince belli bardaktaki suyu içemezsin.zaman baslayana kadar kimse birbirinin bardagina dokunamaz.zaman, benim bir bardak suyu içip masaya koyduktan sonra basliyor.nasil olurda ben sulari ondan önce içerim?(dikkat!bardagi ben masaya koyana kadar bardagina dokunamazsin.)

Gönderi tarihi:

arkadaslar 4 tane su bardagi 1 tanede ince belli çay bardagi var.içleri saf su dolu.bildigimiz içme suyu.ben diyorum ki;ben 4 tane suyu içene kadar sen o ince belli bardaktaki suyu içemezsin.zaman baslayana kadar kimse birbirinin bardagina dokunamaz.zaman, benim bir bardak suyu içip masaya koyduktan sonra basliyor.nasil olurda ben sulari ondan önce içerim?(dikkat!bardagi ben masaya koyana kadar bardagina dokunamazsin.)

:clover: ilk bardağı içersin boş bardağı masaya koymazsın. Ben bardağıma dokunamadığım için sen diğer bardakları rahat rahat bitirirsin... :clover:

Gönderi tarihi:

:clover:

:clover: ilk bardağı içersin boş bardağı masaya koymazsın. Ben bardağıma dokunamadığım için sen diğer bardakları rahat rahat bitirirsin... :clover:

:clover: bi cevap daha geldi aklıma... sen suyu içip bos bardağı benim çay bardağının üztüne ters kapatırsın... süre başlamış olur ben senin bardağına dokunamadığım için bardağıma ulaşamam. sen de rahat rahat içersin suyunu...

ama bu cevap için başka birileri yanımızda olmamalı.. yoksa ben odadan birine senin bardağı kaldırmasını solerim... senin bardağına yarışmada olmayan biri dokunabileceği için o bardağı kaldırır. ben suyumu içerim...

Gönderi tarihi:

exce kardeş ikinci cevabın daha güzel ve doğru.ZATEN SORUDA ŞU DA SÖYLENMELİYDİ : İçilen suyun bardağı masaya konulmalı.Ki o zaman da sadece 2. cevabın doğru olur.

TEBRİKLER

Gönderi tarihi:

exce kardeş ikinci cevabın daha güzel ve doğru.ZATEN SORUDA ŞU DA SÖYLENMELİYDİ : İçilen suyun bardağı masaya konulmalı.Ki o zaman da sadece 2. cevabın doğru olur.

TEBRİKLER

:clover: liyakorn zaten ben ilk cevabı :clover:İçilen suyun bardağı masaya konulmalı :clover: belirtilmedi diye yazmıştım... sonra bi arkadaş o soru aslında böyleydi diye o maddeyi de içeren soruyu söledi ben de aslında o sorunun cevabını bu soruya yazdım :):clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.