Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 hey....mannak benii....benden eksik olmayan mannak seni.... artık bir anı defterin olmalı diye düşündüm... tenhada görüşçeğim kişiii sen bunu okuurken ben çıkmış olucam...kankine de dedin ya böle acıklı bişey...diyim bende dedim... iyiki geldin yaf...gerçekten çok iyisin seni seviyorum ama şıımarma yumruklarım seni bekliyii... gece olduuğu için saçmalayıp bıkkındırmak istemem kismecikleri özellikle de sana ait olduğu için seni dönücem tekrardan o zaman daha da uzuunnca yazarım... bu arada forumun gece kuşlarından biri oldun bakıyomda...bağımlılık yaptı sanada...olsun biz bağımlılar kendi halimizde iyiyiz... hadii bakalım....hayırlı olsun defterin...benim gibi cadı ve mannağın elinden oldu ama uğursuz diilimdir merak etme... :) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 hayırlı olsun o zaman ne diyelim.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 ehhh hayırlııı ossunn bladeee... artıkkk aradaaa yasarımmm burayaa olmasss mıı??? Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 hayırlı olsun o zaman ne diyelim.. ehhh hayırlııı ossunn bladeee... artıkkk aradaaa yasarımmm burayaa olmasss mıı??? yavvv Çok sağolun Siz ikinizi daha tam tanımıyorum ama genede sağolun.... (ayrıca senin annen yabancılarla konuma demedimi sen yabancının anı defterine yazıyorsun Beheeeeyyy.....) NEREYE GİDİYOR BU GENÇLİİİİİİİİKKKKKKKKKK YEEAAHH ROCK FOREVER YEEAAHH Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 hey....mannak benii....benden eksik olmayan mannak seni....artık bir anı defterin olmalı diye düşündüm... tenhada görüşçeğim kişiii sen bunu okuurken ben çıkmış olucam...kankine de dedin ya böle acıklı bişey...diyim bende dedim... iyiki geldin yaf...gerçekten çok iyisin seni seviyorum ama şıımarma yumruklarım seni bekliyii... gece olduuğu için saçmalayıp bıkkındırmak istemem kismecikleri özellikle de sana ait olduğu için seni dönücem tekrardan o zaman daha da uzuunnca yazarım... bu arada forumun gece kuşlarından biri oldun bakıyomda...bağımlılık yaptı sanada...olsun biz bağımlılar kendi halimizde iyiyiz... hadii bakalım....hayırlı olsun defterin...benim gibi cadı ve mannağın elinden oldu ama uğursuz diilimdir merak etme... :) aYRICA sANA eKSTRA DUBLE çOK sAĞOL... ayrıca hayat vurmu bana sen de vur be.. zaten artık fazla giremeyeceğim balıkesirde fazla vaktim olmuyor ayrıca bilgisayarımda yok burada.....Vede Çok Düşüncelisin....Çok duygulandım Ağlıyacağım ÜHÜHÜHEHEHE HAHAHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHHÜ (ağlama efeği:124566) Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 yavvv Çok sağolun Siz ikinizi daha tam tanımıyorum ama genede sağolun.... (ayrıca senin annen yabancılarla konuma demedimi sen yabancının anı defterine yazıyorsun Beheeeeyyy.....) NEREYE GİDİYOR BU GENÇLİİİİİİİİKKKKKKKKKK eyii mademmm bi dahaa yassmamm yukksa annem kısarr banaa... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 olsun sen derslerini aksatma genede biz burdayız... Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Yav Ne Dersi....Dersmi kalmış Pazartesi sınavlar başlayacak daha Hiçbir derse çalışamadım bile.... Sanki Tatile Gidiyorum ya çalıştığım yokki okul berbat zaten.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 aYRICA sANA eKSTRA DUBLE çOK sAĞOL... ayrıca hayat vurmu bana sen de vur be.. zaten artık fazla giremeyeceğim balıkesirde fazla vaktim olmuyor ayrıca bilgisayarımda yok burada.....Vede Çok Düşüncelisin....Çok duygulandım Ağlıyacağım ÜHÜHÜHEHEHE HAHAHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHHÜ (ağlama efeği:124566) efekt canavarı... hayat sana neden vurdu yaffff...............................!! bu arada düşündüm gerçekten...aslında daha bana biişi yazmadın ama nesüü dedim yani anla sen ne kadar düşünceliyim bi ara gelmiş piyano üzerinde kırmıızı gül bırakmışsın sonra ardından soru sordum onunda cevabı yok... tembel mannak dedim biraz sorumluluk alsın şaka bi yana dursun HADİ GEL BİDE SEN VURR....dedin ya bilmem artık.... şinciden Allah kolaylık versin hem benm gibi cadınn eline düştün hemdee SıNaVlAr.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.