Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

hey....mannak benii....benden eksik olmayan mannak seni....

artık bir anı defterin olmalı diye düşündüm... :) tenhada görüşçeğim kişiii sen bunu okuurken ben çıkmış olucam...kankine de dedin ya böle acıklı bişey...diyim bende dedim... :)

iyiki geldin yaf...gerçekten çok iyisin :P seni seviyorum ama şıımarma yumruklarım seni bekliyii... :lol:

gece olduuğu için saçmalayıp bıkkındırmak istemem kismecikleri özellikle de sana ait olduğu için seni dönücem tekrardan o zaman daha da uzuunnca yazarım... :)

bu arada forumun gece kuşlarından biri oldun bakıyomda...bağımlılık yaptı sanada...olsun biz bağımlılar kendi halimizde iyiyiz... :)

hadii bakalım....hayırlı olsun defterin...benim gibi cadı ve mannağın elinden oldu ama uğursuz diilimdir merak etme... :) :) :P

Gönderi tarihi:
hayırlı olsun o zaman ne diyelim..

ehhh hayırlııı ossunn bladeee... :)

artıkkk aradaaa yasarımmm burayaa olmasss mıı??? :whistling:

yavvv Çok sağolun Siz ikinizi daha tam tanımıyorum ama genede sağolun....

(ayrıca senin annen yabancılarla konuma demedimi sen yabancının anı defterine yazıyorsun Beheeeeyyy.....)

NEREYE GİDİYOR BU GENÇLİİİİİİİİKKKKKKKKKK

YEEAAHH ROCK FOREVER YEEAAHH

Gönderi tarihi:
hey....mannak benii....benden eksik olmayan mannak seni....

artık bir anı defterin olmalı diye düşündüm... :) tenhada görüşçeğim kişiii sen bunu okuurken ben çıkmış olucam...kankine de dedin ya böle acıklı bişey...diyim bende dedim... :)

iyiki geldin yaf...gerçekten çok iyisin :P seni seviyorum ama şıımarma yumruklarım seni bekliyii... :lol:

gece olduuğu için saçmalayıp bıkkındırmak istemem kismecikleri özellikle de sana ait olduğu için seni dönücem tekrardan o zaman daha da uzuunnca yazarım... :)

bu arada forumun gece kuşlarından biri oldun bakıyomda...bağımlılık yaptı sanada...olsun biz bağımlılar kendi halimizde iyiyiz... :)

hadii bakalım....hayırlı olsun defterin...benim gibi cadı ve mannağın elinden oldu ama uğursuz diilimdir merak etme... :) :) :P

aYRICA sANA eKSTRA DUBLE çOK sAĞOL... :blushing: ayrıca hayat vurmu bana sen de vur be.. :stuart: zaten artık fazla giremeyeceğim balıkesirde fazla vaktim olmuyor ayrıca bilgisayarımda yok burada.....Vede Çok Düşüncelisin....Çok duygulandım Ağlıyacağım ÜHÜHÜHEHEHE HAHAHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHHÜ (ağlama efeği:124566)

Gönderi tarihi:
yavvv Çok sağolun Siz ikinizi daha tam tanımıyorum ama genede sağolun....

(ayrıca senin annen yabancılarla konuma demedimi sen yabancının anı defterine yazıyorsun Beheeeeyyy.....)

NEREYE GİDİYOR BU GENÇLİİİİİİİİKKKKKKKKKK

:P:lol::P

eyii mademmm bi dahaa yassmamm yukksa annem kısarr banaa... :P:lol:

Gönderi tarihi:

:unsure: Yav Ne Dersi....Dersmi kalmış Pazartesi sınavlar başlayacak daha Hiçbir derse çalışamadım bile.... :stuart:

Sanki Tatile Gidiyorum ya çalıştığım yokki okul berbat zaten.... :)

Gönderi tarihi:
aYRICA sANA eKSTRA DUBLE çOK sAĞOL... :blushing: ayrıca hayat vurmu bana sen de vur be.. :stuart: zaten artık fazla giremeyeceğim balıkesirde fazla vaktim olmuyor ayrıca bilgisayarımda yok burada.....Vede Çok Düşüncelisin....Çok duygulandım Ağlıyacağım ÜHÜHÜHEHEHE HAHAHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHHÜ (ağlama efeği:124566)

efekt canavarı... :) hayat sana neden vurdu yaffff...............................!!

bu arada düşündüm gerçekten...aslında daha bana biişi yazmadın ama nesüü dedim yani anla sen ne kadar düşünceliyim :)

bi ara gelmiş piyano üzerinde kırmıızı gül bırakmışsın sonra ardından soru sordum onunda cevabı yok...

tembel mannak dedim biraz sorumluluk alsın :P

şaka bi yana dursun HADİ GEL BİDE SEN VURR....dedin ya bilmem artık.... :D şinciden Allah kolaylık versin hem benm gibi cadınn eline düştün hemdee SıNaVlAr.... :):clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.