Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 19 yıl >> >>İSTİKBAL MARŞI >>Bakma, dönmez şafak vakti yurttan kaçan o alçak! >>Dönmeyip Amerika'da, arlanmaksızın yaşayacak!. >>O benim milletimin hırsızıdır, yurdu soyacak, Hortumladıkları >>benimdir, milletimindir ancak! >> >>Çalma, kurban olayım hepsini ey hırslı çakal! >>Gariban halkıma da bir pul bırakacak kadar al! >>Olmaz sana götürdüğün paralar sonra helal, Hakkını vermezsen >>burdaki >> >>ortaklarının behemehal! >> >>Ben ezelden beri aç yaşadım, aç yaşarım! >>Hangi hükümet beni kurtaracakmış,şaşarım! >>Kurumuş musluk gibiyim, ne akar ne taşarım! >>Yırtsam da bir tarafımı, hiç görülmez >>başarım! >> >>Mali krizler, yoluna örmüşse çelikten bir duvar, Benim .ceğiz, >>.cağız diyen bir hükümetim var! >>Bağırsın korkma, nasıl işimize burnunu sokar? >>"Avrupa Birliği" denen tek dişi kalmış canavar! >> >>Arkadaş, Meclis'e namusuyla çalışanları uğratma sakın! >>İşe aldıracakların, olsun hep sana yakın! >>Gelecektir, cezanı vereceği günler Hakkın, Kim bilir belki yarın, >>belki yarından da yakın! >> >>Yaktığın yerleri "orman" diyerek geçme, tanı! >>Çalışanı işten at, doldur kadroya yatanı! >>Gözleri açık yatır seni kurtaran atanı, Satılmadik o kaldı, durma >>satıver şu vatanı! >> >>Sermaye mutlu olsun, olsa da çevre feda! >>Semizletin Apo'yu, mezarında dönsün Şüheda! >>Uydurma kanunlarla Meclis'ten getirin >>seda! >>On bin Yıllık tarihe, yurdum ederken veda! >> >>Cümlenizin bu yurdu yok etmek mi emeli? >>Yediginiz herzelere başka ne demeli! >>Oyuverin altını iyice sallansın temeli, Yurdumun ki, sonunda >>vatandaş kükremeli! >> >>O zaman durur belki gözümden akan yaşım, O zaman doğrulur belim, >>yukarı kalkar başım, O zaman >>boşa gitmez yıllar süren uğraşım! >>HESABINI VERİP TE ,GİTTİĞİNİZ GÜN KARDAŞIM, >>Dalgalanın dolar gibi sizde şimdi ey suçlular! >>Olsun artık soyguncuya vurulacak bir yular, Ebediyen, öyle yok >>hesapsız bir iktidar! >>Hakkıdır "garip yaşamış vatandaş"ın da gülmek, Hakkıdır ezilmiş >>milletimin, aydınlık bir İstikbal! >> >> Cem YILMAZ arkadaş teşhisi koymuş........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.