Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 saatlerin bi kaç görüntüsü Sistem tray'daki klasik windows saatine güzel bir alternatif saat. 746 kb Programın 50 adet değişik skini var. herkese kolay gelsin emeğe saygı... Alıntı
Φ timtarden Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) bir turlu rapidshare den inmiyor normal prosödürü yapmama ragmen lutfen yardimci olurmusun Tarih: 26 Kasım , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 indireceğin rapidshare sitesine gir Free ye bas sonra geri saymaya başlıcak geri sayım bitince indirilicek dosyanın adı çıkıyor tıkla ona iner limiti doldurduysan ama öbür gün dene Alıntı
Φ MaKe Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Evet ben de Rapidhsare den indiremiyorum. Hiç bir şey. Freeye tıklıyorum flashget çalışıyor ama sonra bir şey yok indirmiyor. Neden acaba... [email protected] Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.