Φ Zengeni Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Esselamun Ala Menittebeal Huda! Arkadaşlar, ben ilk kez katkı olarak konu yazıyorum, bu nedenle sizlerle tanışmak dileğim... Hepinizin Bayramını tebrik eder; yeni yılın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan (cc.) niyaz ederim. Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Aleykum Selam Hoşgeldin Aramıza Benim Adımda Mustafa Sadece Mustafa ......ÇOK ÇOK MEMNUN OLDUM..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Esselamun Ala Menittebeal Huda! Arkadaşlar, ben ilk kez katkı olarak konu yazıyorum, bu nedenle sizlerle tanışmak dileğim... Hepinizin Bayramını tebrik eder; yeni yılın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan (cc.) niyaz ederim. hoşgeldinnnnnnnnnnnn Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 arkidişim hoş geldin seni çok yanlız gördüm.. tekrar hoş geldin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.