Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Ben yeni geldim bişey bilmiyorum.Kankim sayesinde buldum burayı.Blade Runner olur kendileri. Aaaa... bildigin gibi bende daha yeniyim... ama süper mis burasi... bidaha birakmak mi? ASLA... Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Bırakma YAA Artık inceldiği yerden kopsun bak takılmana Beyaaa Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 evet bende baya güzel bir oratam ilk geldiğimde baya zorlandım ama şu an alıştım sayılır..kıb Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 yaff seni bıraktım burdaydın geldim hala burdasınn Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 yaff seni bıraktım burdaydın geldim hala burdasınn Banamı deysun ula kime deysun anlamadum..... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 evet bende baya güzel bir oratam ilk geldiğimde baya zorlandım ama şu an alıştım sayılır..kıb Sen o zorlanmayi bi bana sor.. Ama benim ustan (GÜLSÜN) yardim etti bana.. hala pek bisey bilmirem ama ögrenirem... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Banamı deysun ula kime deysun anlamadum..... efet ula sana diyirüm :D Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yaaa Bütün gece uyumadım biliyonuzmu...şuan 93. kahvemi içiyorum ama artık dayanamıyorum ben çıkıp uyuyacagım hadi hepinize iyi geceler. HHOORRRRRZZzzzzzzzzzzzzzzz.................. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.