Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 18 yıl Ben yeni geldim bişey bilmiyorum.Kankim sayesinde buldum burayı.Blade Runner olur kendileri. Aaaa... bildigin gibi bende daha yeniyim... ama süper mis burasi... bidaha birakmak mi? ASLA...
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 18 yıl evet bende baya güzel bir oratam ilk geldiğimde baya zorlandım ama şu an alıştım sayılır..kıb
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 18 yıl yaff seni bıraktım burdaydın geldim hala burdasınn Banamı deysun ula kime deysun anlamadum.....
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 18 yıl evet bende baya güzel bir oratam ilk geldiğimde baya zorlandım ama şu an alıştım sayılır..kıb Sen o zorlanmayi bi bana sor.. Ama benim ustan (GÜLSÜN) yardim etti bana.. hala pek bisey bilmirem ama ögrenirem...
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 18 yıl Banamı deysun ula kime deysun anlamadum..... efet ula sana diyirüm :D
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 18 yıl Yaaa Bütün gece uyumadım biliyonuzmu...şuan 93. kahvemi içiyorum ama artık dayanamıyorum ben çıkıp uyuyacagım hadi hepinize iyi geceler. HHOORRRRRZZzzzzzzzzzzzzzzz..................
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.