Φ onurevren Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 arkadaslar ben yaklasik bir ay evvel askere gitmek icin muracaatta bulundum bana ocagin 4 yada 5 inde ne zaman ve nereye gidecegin belli olur dendi!brz evvel aradigim askerlik subesinde belli olduktan hemen en gec bi hafta icinde seni askere alirlar dendi ben 80liyim ve 87lerle yoklamaya girdim benii hemen mi alirlar yoksa benim bildigim subatin 21 ndeki hafta mı?bana yardım edersenız cok sevınırımm Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 arkadaslar ben yaklasik bir ay evvel askere gitmek icin muracaatta bulundum bana ocagin 4 yada 5 inde ne zaman ve nereye gidecegin belli olur dendi!brz evvel aradigim askerlik subesinde belli olduktan hemen en gec bi hafta icinde seni askere alirlar dendi ben 80liyim ve 87lerle yoklamaya girdim benii hemen mi alirlar yoksa benim bildigim subatin 21 ndeki hafta mı?bana yardım edersenız cok sevınırımm Sana şöyle söyleyeyim, (bu mesajı okuyabiliyorsan eğer) en fazla 3-4 günün var. Ha yok okuyamadıysan zaten kesin kep ile bot arasında biryerlerdesindir şimdi. Sağlıcakla. Alıntı
Φ ferdelance10 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 ONCE BULUNDUGUN YER BU SENE KAC KALDIRIYOR HANGI CELP ONU OGRENMEK LAZIM VE BU SENIN KACINCI YOKLAMAN.TAHMINIMCE OGRENIMIN BITTIGI ICIN HEMEN SENI ALIRLAR YANI SOYLE SOYLEYEBILIRIM. ONUMUZDE KI ILK YOKLAMADA GIDERSIN BUDA DEDIGIN GIBI SUBAT AYI OLABILIR SIMDIDEN HAYIRLI TESKERELER SANA Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 3-4 günü olduğu konusunda yanılmadım sanırım. Delikanlı 2.mesajını bile yazamadı forumda Alıntı
Φ ferdelance10 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 3-4 günü olduğu konusunda yanılmadım sanırım. Delikanlı 2.mesajını bile yazamadı forumda hadi onu geçtim bi teşekkür et be bu kadar mı zor Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Bence saygısızlığından değildir. Kolluk kuvvetleri denir ya adı üstünde, kolundan tuttukları gibi götürüvermişlerdir. Alıntı
Φ ferdelance10 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Bence saygısızlığından değildir. Kolluk kuvvetleri denir ya adı üstünde, kolundan tuttukları gibi götürüvermişlerdir. aBI O zaman adamın gunahını aldık ya nese o zaman izine gelince artık bi teşekkür bekliyoruz bak Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Muhetemelen kısa dönem bir arkadaşımız, onurevren. Temmuz-Ağustos gibi aramızda olmasını bekliyorum ben. Sabır ve selametle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.