Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 19 yıl Bir erkek neyi bekler? Gercek 1 kadin bekler,annesinin besledigi gibi onu besleyen, Evini temiz,pak ve sicak tutan, Dir dir nedir bilmeyen, Paranin kiymetini bilip alisveris etmeyen Bütün gün calisip, Bütün gece dans edebilien, Ve asla HAYIR! demeyen, Asla basi agrimayan; Yalniz kendisini sevecek, Ve simartacak bir kadin... BEKLER............................................... :D durum vahim gibi duruyor Kolay Gelsin
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 19 yıl Yazar bence bunları kendilerinden de beklesinler Ollmaz sadece beklerler gerisi umurlarında değil (feminist duygularım kabardı sanırım
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl kadınlar erkeklerdenn ne beklerr pekiii sadeceeee mutlu etmeleriniii
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl Bunun cok benzerinin bayanlar icin yapılmıs olanını görmüştüm.... ama bu cok daha iyi olmus...
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 19 yıl slm bence iki taraflı saygı ve sevgi beklenir. sevginin yanında eğer saygı yoksa hiç bir şeydir. yani boş bardakdan farksızdır.
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 19 yıl Daha çok beklerler dırdır etmeyen ve az para harcayan bir kadın yok gibi bişeydir
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 19 yıl bu konuda cok dusundum. dusundum. dusundum. aklima nedense bir tek sex geliyor. aslinda fesat biri degilimdir. icten pazarlikli biri degilim. cinselligi kafaya fazla takmamaya calisiyorum ama sadece aklima sex geliyor. geri kalan teferruat gibi ...
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 19 yıl Dır dır etmeyen bir kadın beklerlerse gerçekten çok beklerler...
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 19 yıl bir erkek en çok sevgilisini en iyi karısını en uzun annesini sewermiş.artık ne beklediklerini varın düşünün
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl Erkeğini annesi gibi şefkatle besle, Babası gibi özenle izle, Dedesi gibi belinde taşı, Ninesi gibi ninni söyle, Bir dediğini iki etme, Taki sevgisi 3 günlük değil ömür boyu olsun...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.