Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 19 yıl Plazo De Mayo'da güzel ve şık bir kadına telefon numarasını sordum. O da bana dedi ki: "4. ve 5. rakamlar mükemmel bir kare oluşturur. 6. ve 7. rakamlar da öyle. İlk üç rakama gelince, mükemmel bir küp oluşturur, ve üstelik öbür dört rakamın çarpımına eşittir. Beni arasana." Telefon numarası kaç?
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 19 yıl Plazo De Mayo'da güzel ve şık bir kadına telefon numarasını sordum. O da bana dedi ki: "4. ve 5. rakamlar mükemmel bir kare oluşturur. 6. ve 7. rakamlar da öyle. İlk üç rakama gelince, mükemmel bir küp oluşturur, ve üstelik öbür dört rakamın çarpımına eşittir. Beni arasana." Telefon numarası kaç? tel no: 216 16 49 veya 216 49 16 bu ikisinden biri o hatunun... hemen ara
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 19 yıl Yazar tsk'ler cevap icin aradim ve gorustum .ExcE denmi aldin telefon numarami demezmi MAToldum olsun genede tsk'ler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.