Misafir ipek Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Sevgili arkadaşım;Beni mahçup eden ziyaretlerine bir cevap olarak bu ziyaretimi kabul et.Herşey gönlünce olsun.. Rıca ederim ne demek biz arkadaşız saygılar Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 nasılsın arkadaşım iyisindir inşallah Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 nasılsın arkadaşım iyisindir inşallah teşekkür ederim arkadaşım çok şükür iyiyim siz nasılsınız inşallah iyisinizdir saygılar Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 kardeşimm... nasılsın senn... ? iyisindir inşallah.... şöyle bi bakındım.... pek zaman bulamıyorum da buraya gelmeye... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 kardeşimm... nasılsın senn... ? iyisindir inşallah.... şöyle bi bakındım.... pek zaman bulamıyorum da buraya gelmeye... Hoş geldin kardeşim çok şükür iyiyim inşallah sizde iyisinizdir saygılar Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 ipek arkadaşım nasıllar bi bakayım dedim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Kevser havuzuna dalanlar,Ölmezden öndün ölenler Nefsini düşman bilenler,Konar tuba dallarına Alem düşman olur ise,Beni dost'tan ırımaya Dost kanda ise ben anda,Düşmanlık arımaya Dost ehli bizim ile hem,Dost burdadır bize ne gam Yüz bin cehd ederse düşman,Dost mahfili duramaya Düşman bana nide bile,İşim gücün dost'tan yana Dost makamı can içinde,düşman eli eremeye Kime kim dost kapı aça,Düşmanı elinden kaça Yunus ağzı güher saça,Değme arif değemeye. Yunus Emre Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 uğrayıp hal hatır sorduğun için teşekkür ederim benim nazik arkadaşım Allah gönlüne göre dostlarla karşılaştırsın sen çok iyi bir insansın... sevgiler sana güzel insan... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 iyi tatıller arkadaşım,güzel bir yaz diliyorum Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Sevgili İpek,forum oyunlarındaki nazik yaklaşımın için teşekkür ederim.Bu zamana kadar seni farketmemiş olduğum için çok üzüldüm,çünkü farkedilmeye ve dostluğa layık bir kişiliğin var.İnce ve sevgi dolu... Hayatta her şeyin gönlünce olmasını diliyorum. Senin için Sabahattin Kudret'ten bir şiir yazıyorum: BİR SABAH UYANMAK Bir sabah ellerin cebinde çık evinden Ceketin iskemleye asılı kalsın Bekliye dursun dostun Kahvede İşe gitmekten de Bugünlük vazgeç Öylece dolaş çiçek kokan sokaklarında Güzel şehrinin Yeniden tat gökyüzünü Ağaçlara selam ver Apartmanların hatırını sor Senden başkaları için değil Bu güzel gün Mavi gök Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Sevgili İpek,nerelerdesin,bayramın kutlu olsun arkadaşım... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun İpek dost Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Bayramınız mübarek olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.