Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

m!st!k : Foruma hoşgeldiniz...

Yeni Üye : Hoşbulduk da ney bura şimdi.

m!st!k : Forum abi. Bak komik yazılar var resimler var.

Yeni Üye : Kes! Görüyoz di mi başlıkları. Ne salak muamelesi yapıyon.

m!st!k : Tamam abi ben yine de söyliyim.

Yeni Üye : Napıyoz şimdi hep bu formda mı kalacaz. Hani sigara falan yok mu hiç ?

m!st!k : Yok abi yani var da biz ilgilenmiyoz o işlerle.

Yeni Üye : Olum sen bu formda kala kala baya düzelmişsin afferim sanaa beeeee gözüme girdin

Tuğba : Forum bu işte abi..

Yeni Üye : Neresini dolduruyoz bu formun ?

Tuğba : Form degil bu abi. Forum. Gel bak üye yapayım seni.. Sen şu formu doldur tamam bak kullanıcı adını felan gir.

Yeni Üye : Bu forumu mu dolduracam ?

Tuğba : Yok abi forum degil bu form

Yeni Üye : Başlıcam şimdi haaa bi karar ver artık forum mu form mu ?

Mehmet : Forum bundan ibaret abi gel şimdi seni bi üye yapalım. Kullanıcı adın ne olsun ?

Yeni Üye : Ne demek nan o. Ahmet işte bilmiyon mu ?

Mehmet : Yok abi nickin yani.

Yeni Üye : Neyim ? Manyak mısın olum ne diyon sen. Dur ben sana nüfus cüzdanımı veriyim oradan bak.

Mehmet : Yok abi yanlış anladın yani takma adın

Yeni Üye : Heee öle desene cocuuum. Molla Ahmet derler bana bizim koyde.

Mehmet : Molla ossun bari..

Ahmed : ayşe bak burası benim yöneticilik yaptığım sitenin forumu.

Ayşe : aaa Ahmed sen apartman yöneticisi mi oldun burası da apartmanın bodrumu öyle mi

Ahmed : yok ayşe bodrum değil, forum. burada çeşitli konu başlıkları açılır ve üyelerimiz bunlara düşüncelerini yazarlar, eklentiler yaparlar, anketlere katılırlar vs.

Ayşe : aidat parası alıyo musunuz üyelerden

Ahmed : ayşe diyorum ki sanal bi ortam. keyifli vakit geçirdiğimiz, yeni şeyler öğrendiğimiz, yeni haberler okuduğumuz bir yer.

Ayşe : postacı mı geliyor kapıya

Ahmed : ayşe iflahını senin. senle tanıştığım güne lanet olsun

Estel : emine bak işte bizim forum bu.. bak burdan da üye oluyon işte tamam mı

Emine : tamam

(2 hafta sonra)

Emine : Ne biçim forum bu 2 haftadır üyeyim kilomda bir değişiklik yok.. siz milleti kandırıyonuz mu

Estel : ne diyon emine sen ne zayıflaması

Emine : sus sus bu forum deil mi e ben eti forum yiyince zayıflıyom bunda niye zayıflamıyom söyle

Estel : tamam emine çık forumdan.. bende düşünüyom niye bu kız böyle agresif bu forumda meğer nedeni buymuş.

Emine : hem suçlu hem güçlü

Gönderi tarihi:

güzel olmuş ellerine sağlık......... :lol::lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz
[[Template core/front/global/footer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.