Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 19 yıl BIZDE TELEFON BANKACILIGI > > >Aşağıdakiler gerçekten yaşanmış olaylardır > > > Iyi günler, hosgeldiniz, nasil yardimci > >olabilirim? > > > Para çekemiyorum ben... > > Sifrenizi yanlis giriyormussunuz Ahmet bey!... > > > Sifre mi? Benim sifrem hep aynidir, Istanbul'un > > >kurtulusu.. > >.Lütfen, bana sifreyi söylemeyin efendim. > > Hah, tamam hatirladim, 1956!!! > > Efendim o Istanbul'un kurtulusu degil ama.. > > >.Yaaaa!... Kaçti Istanbul'un kurtulusu? > > Efendim ben malesef söyleyemem bunu size. > > > Niye sen de mi bilmiyosun?... > > Biliyorum, ama güvenlik açisindan benim sifreyi > > >Bilmemem gerekiyor. > > Ben sana sifreyi sormuyorum ki! Istanbul'un > >Kurtulusunu soruyorum. > > Evet, ama > >-------------------------------------------------------------------- > >-Buyrun Bankacilik Destek > >-Alo ben Konya, Ya benim bu printer çalismiyor!... > >-Windowstami çalisiyor? > >-Evet > >-Bilgisayar printeri görüyor mu Konya? > >-Evet, karsi karsiyalar!.. > >--------------------------------------------------------------------- > > Gerçek bir Temel Fıkrası > >-Su an bankanizin Trabzon Merkez Sube ATM'sinden > >maasimı çekemiyorum. > >-Üzgünüz efendim geçici bir hatadan ötürü su an tüm > >sistemlerimiz off'tadir. > > (Bir saat kadar sonra yine arar) > >-Ben şu an Of'dayim (Trabzon) ve hala parami > > >çekemiyorum... > > >>>--------------------------------------------------------------------- > >-Güvenliginiz için bir kaç soru sormam gerekiyor. > > >-Dogum yeriniz? > >-Erzurum... > >-Dogum tarihiniz? > >-23 Ocak 1957 > >-Annenizin evlenmeden önceki soyadi? > >-Anami karistirma lan bu ise! > > ---------------------------------------------- > > >-Merhaba ben Serkan nasil yardimci olabilirim? > > >-Benim telefonda bi problem var bankomatta islem > > >Yapamadim > >-Peki ilk Önce telefonunuzun ''menü" tusuna sonra > >da ''5''tuşuna basın... > > -Evet... Tamam... > > -Ekranda ne var simdi? > >-Show TV... > >-??? > >--------------------------------------------------------------------- netten...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.