Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 18 yıl sessizliğin_kızı (25) murti kutlamış ama banane işte bende kutluycam sessizliğin kızı doğum günün kutlu olsun arkadaşım sağlıklı ve mutlu nice senelere
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 18 yıl ben de ben de kutlıcam doğum kununu bu arada beni tanıdınıs mı?
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 18 yıl sessizliğin_kızı (25) murti kutlamış ama banane işte bende kutluycam sessizliğin kızı doğum günün kutlu olsun arkadaşım sağlıklı ve mutlu nice senelere t£ş£kkür £d£rim Arkadaşım nice mutlu senelere hep beraber
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 18 yıl ben de ben de kutlıcam doğum kununubu arada beni tanıdınıs mı? T€ş€kür €d€rim Hayır Tanımadım
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 18 yıl bu pastan burcu... bunlarda çiçeklerin.. doğum günün kutlu olsun..
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 18 yıl bu pastan burcu... bunlarda çiçeklerin.. doğum günün kutlu olsun.. Teşekkür ederim eksik olma hediyeler içinde teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 18 yıl €L€KTRO_777 KOMİK ÇOCUK senmisin BL@DE eet benim de şu komik çocuk lafını ikide bir solemessen daha iyi olcak benim kadar hüzünlü bi insana komik diyen bi sen warsın yaa
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 18 yıl Oooo kimler de doğmuş? Güzeller güzeli bir hatun doğmuş bugün iyi ki doğmuşsun fıstık :hug:
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.