Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

CEKUL Vakfi, '2007’de 7 Agac' kampanyasi ile yeni yilda ozel

oldugunu dusunduklerinize '7 agac' armagan etme olanagi

sunuyor.

agac5hbr6785ju9.jpg

Cam Ocagi Vakfi tarafindan uretilen agac seklindeki yaka ignesi, dekorasyon amacli kullanilabilen cam agaci ve yilbasi agaci da armagan secenekleri arasinda yer aliyor.

Tan Oral, Yesim Dizdaroglu-Zeynep Ozatalay tarafindan yilbasi icin ozel olarak tasarlanmis uc boyutlu sertifikalardan da edinilebilir.

Cekulvakfi.org.tr adresindeki armagan kosesinde doga ve kulturu sembolize eden ucretsiz e-kart’lar da yer aliyor.

Neden yedi agac?

Kisi basina gunluk yasamda tuketilen kagit, kalem, mobilya, yakacak gibi ihtiyaclar icin yilda ortalama yedi agac kesiliyor.

aaqd0.png

CEKUL Vakfi, 1993 yilindan bu yana Turkiye’nin en genis sivil katilimli agaclandirma girisimlerinden biri olan '7 Agac Ormanlari' projesine binlerce doga dostunun destegiyle hayat vermeye devam ediyor.

Projenin amaci ulkenin orman varligini artirmak, yeni kent ormanlari yaratmak, topragi ve su havzalarini korumak, her bireyin, her yil tukettigi kadar agaci dogaya geri vermesini saglamak.

'7 Agac Ormanlari' projesine destek veren doga severler, her yil kasim ve mart aylarinda duzenlenen fidan dikim senliklerinde biraraya geliyor.

Fidanlar Kilyos-Istanbul, Catalca-Istanbul, Marmaris-Mugla, Bursa, Antalya, Bilecik, Sivas, Harran-Urfa, Diyarbakir, Korfez-Kocaeli ve Bilecik-Osmaneli’ndeki '7 Agac Ormanlari'na dikiliyor.

Her yedi agac bedeli ise 30 YTL

Telefon: 0 (212) 249 64 64

Gönderi tarihi:

Digiturk bu doğumgünümde hediye olarak,benim adıma Tema Vakfı aracılığıyla 10 ağaç fidanı dikmiş,bana da bunun sertifikasını göndermişti.Şimdi o sertifika işyerimde dolabımın iç kapağında duruyor ve gördükçe beni mutlu ediyor..

Bizde bunu yapabiliriz sevdiklerimize.Doğumgünü armağanı olarak 7 ağaç fidanı hiç te kötü bir fikir değil,ne dersiniz.Hele ki ne alacağım diye kararsız kalanları düşünecek olursak..;)

Sevgilerimle..:clover:

Gönderi tarihi:

Kesinlikle haklısın, dünya durdukça duracak bir hediye..Bunu en iyi ben bilirim :( ani bir rahatsızlık sonucu hastaneye giden ve beyninde kitle tespit edilen çok sevdiğim bir dostuma minik bir çam fidesi götürmüştüm normal çiçek yerine..Yapılan 2. ameliyatın sonrasında kaybettim dostumu ama ağacı her geçen gün daha büyüyor evinin bahçesinde ..Senin ağacın derdi hep... :unsure:

Ayrıca Tema vakfının ankarada yaptığı ağaçlandırmalara çocuklarla birlikte ellerimizde çapa amele olarak katılıyoruz ;) Yorgunluğunun tadı bile bir başka güzel...

O sertifikalardan bizde de mevcut, fuarlarda açılan Tema standlarından almıştı çocuklar . Minik kuşum ,anne acaba ağacım şimdi ne kadar olmuştur ? diye sormakta hala aklına her düştüğün de....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.