Φ inanna Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Aranızdayım dedim ama, yanınızdayım demek daha mı doğru olurdu bilmiyorum. Her neyse ben geldim .Yeni geldim. Umarım birlikte güzel şeyler paylaşırız. Baktığım penceremden , bakıpta görebildiklerimi ,görüpte anlayabildiklerimi , anlayıp anlatabildiklerimi , düşlerimi ,gülüşlerimi paylaşmak için burdayım. Sizlerden gelecek paylaşımlarla da harmanlayacağım . Haydi harman yerineeeee . "Ben bir insanım, insanca yapılan hiçbir şey bana uzak değil" "Biz dostlarımızı, yalnızca bize eşlik edecek , iyi yürekli ve eğlenceli oldukları için değil, aynı zamanda ve en çok da bizi olduğumuzu sandığımız kişi biçiminde anlayabilecek ve algılayabilecek kişiler oldukları için seçeriz." Bak unutuyordum . Beni bu forumun varlığından haberdar eden arkadaşıma da buradan teşekkür ediyorum. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 hoşgeldin aramıza inanna Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 hoşgeldin valla bıcır bıcır gelmişsin, çok şey paylaşacağız sanırım Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 hoşgeldin aramıza inanna Selam frozen, Beni karşılamış olman , havanın onca soğuğuna rağmen beni ısıttı. Çok sağolasın arkadaşım. Hoş zamanlara .Görüşürüz. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Aranızdayım dedim ama, yanınızdayım demek daha mı doğru olurdu bilmiyorum. Her neyse ben geldim .Yeni geldim. Umarım birlikte güzel şeyler paylaşırız. Baktığım penceremden , bakıpta görebildiklerimi ,görüpte anlayabildiklerimi , anlayıp anlatabildiklerimi , düşlerimi ,gülüşlerimi paylaşmak için burdayım. Sizlerden gelecek paylaşımlarla da harmanlayacağım . Haydi harman yerineeeee . "Ben bir insanım, insanca yapılan hiçbir şey bana uzak değil" "Biz dostlarımızı, yalnızca bize eşlik edecek , iyi yürekli ve eğlenceli oldukları için değil, aynı zamanda ve en çok da bizi olduğumuzu sandığımız kişi biçiminde anlayabilecek ve algılayabilecek kişiler oldukları için seçeriz." Bak unutuyordum . Beni bu forumun varlığından haberdar eden arkadaşıma da buradan teşekkür ediyorum. bu arada bence sen bizim sıcaklığımızla değilde içinin sıcaklığıyla eritiyorsundur soğuğu... hoşgeldiniz.... Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 hoşgeldin valla bıcır bıcır gelmişsin, çok şey paylaşacağız sanırım Bana selam verdiğine pişman olursan söylersin değil mi ? Benim yazıma ilk bakan sendin ilyada .Bilirsin ilklerin insan yaşamında her zaman yeri farklıdır. Sende benim için öyle oldun .Hani tanımadan insanın içi kaynar mı ? Kaynar. Benimde sana kaynadı.Sağol arkadaşım.Beni ilk günümde yalnız bırakmadın. Bende seninle paylaşımlarımın heyecanını şimdiden duymaya başladım. " BANA ÖZEL .....bu şehirde bir kadın var, adı bana özel elleri var küçüçük ,yüzüyse çiçeklerinden güzel kimse bilmez benden başka bi kalbi var kocaman ama bana özel bazen kızar dünyaya ama sadece kendini üzer göremezler...izin vermese asla üzemezler çözemezler...onun bir düşü varki; asla bilemezler onu neden sevemezler... bazen bakar gökyüzüne o, bulutları izler kuş olup kanat çırpmak,o bulutları geçmek ister yemyeşil çimenlerde çırılçıplak koşmak ister bu kahrolası gri şehrin tüm yollarını rengarenk boyamak ister göremezler...kalbindeki elmasa erişemezler çözemezler...onun bir düşü varki asla bilemezler onu nasıl sevemezler... bilemezler... hiç sevemezler... şimdi o kanatlarını rüzgara açmış, dur diyemezler yıldızların arasında o kadar parlak ki onu seçemezler başka sularda o... şimdi başka rüzgarlar arıyor... başka yollara yürüyor... başka... başka... oysa sevmek öyle kolaydı ki... oysa gitmek öyle zordu ki... sana hoşçakal demedim." Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 bu arada bence sen bizim sıcaklığımızla değilde içinin sıcaklığıyla eritiyorsundur soğuğu... hoşgeldiniz.... Ben bugün ne kadar hüzünlüyüm dedimsede, sizlerin güler yüzü ve beni kucaklayışınız gerçekten etkiledi beni.İlk olunca hep böyle duygularlamı başlanır, aynı şeylerimi hissederler bilmiyorum .Bildiğim birşey var ki yalnız değilim. Ve hoşbuldum. Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 hoşgeldin... Hepiniz çok hoşsunuz. Bir giriş yapıp bekledim .Baktım kimseler beni aramıyor. Bu defa beni bir sıkıntı sardı. Şimdi ne yazmalıyım kendimi nasıl ifade etmeliyim gibi. Tabi nedense yeni gireceğin bir ortamda , kabul görebilmek için şöyle ele avuca gelir ,hatta ne kadar karmaşık ve anlaşılmaz yazarsam ,büyük laflar edersem gibi bir bir durum da , yazacaklarım konusunda beni sıkıştırdı. Sonra Montaigne'nin dediği geldi aklıma .Bunu kitaptan yazacağım . " "zorluk,eğitimlilerin, öğrendikleri şeylerin boş olduğu anlaşılmasın diye hokkabazlık yapmakta kullandıkları, insanın aptal yanınında ödeme olarak kabul etmeye dünden razı olduğu demir paralardır."demiş ve eklemiş "Çok kendine özgü ya da alışılmadık bir giysi ile insanların ilgisini çekmeye çalışmak nasıl küçük bir aklın göstergesi ise, konuşmada da yeni deyişlerle ,az bilinen sözcüklerle kendini ifade etme arzusu bir ilkokul müdürünün yeni yetmelerinkini andıran hırslı tavırlarını akla getirir. Sözcük dağarçığımı paris sebze halinde kullanılan sözcüklerle sınırlı tutabilmeyi ne kadar isterdim. " Bende düşüncelerimien yalın şekilde açıklayabilmeyi çok istiyorum .Ve de anlaşılmayı .Hoşbuldum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 büyük laflar etmene gerek yok ki içinin büyüklüğünü göstersen yeterr... bu araada sanırım yazmayı seven biriisin...dertlerini sanki çok paylaşırsın kağıtlarla...öyle hissettim birden ben öyle yaparım da.... :) Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Hoşgeldiniz. İnanna beş altı yılda büyütülmüş bir çocuk... Ama herkese gülümseyen bir çocukmu..!! Çocuk dedinya, aslında içimdeki çocuk çok yara aldı. Onunla birlikte tekrar gülümsemeye yelken açtık. Ayrıca herkese olduğu gibi ,gülmenin bana çok yakıştığını söylüyorlar. Hoşbuldum Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 büyük laflar etmene gerek yok ki içinin büyüklüğünü göstersen yeterr... bu araada sanırım yazmayı seven biriisin...dertlerini sanki çok paylaşırsın kağıtlarla...öyle hissettim birden ben öyle yaparım da.... :) Haklısın , bunun içinde zaman gerekli. Yazma konusu ise, duygu yoğunluğumla çok ilintili galiba. Ama içimdeki ses bana seninle anlaşacağımızı söylüyor. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Haklısın , bunun içinde zaman gerekli. Yazma konusu ise, duygu yoğunluğumla çok ilintili galiba. Ama içimdeki ses bana seninle anlaşacağımızı söylüyor. içinden gelen sesleri dinlediğine sevindim... insanın bazen içi konuşur yaralı olan kısımları ise hep çığlık atar...bu çığlıkların arasında ise içinden gelenleri duyabilmek ayrı bir güçtür... bu arada teşekkürler... Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 içinden gelen sesleri dinlediğine sevindim... insanın bazen içi konuşur yaralı olan kısımları ise hep çığlık atar...bu çığlıkların arasında ise içinden gelenleri duyabilmek ayrı bir güçtür... bu arada teşekkürler... içimden gelen seslerin, benim en yalın seslerim olduğunu düşünürüm hep. o seslerki düşündüklerimizi en fütursuzca ve alabildiğince korumasız bir şekilde dile getirir. keşke onları her içimizden geldiğinde, dış sesimizlede , allayıp pullamadan aynı çıplaklığıyla söyleyebilsek. bugün benim çığlıklarımı sen duyabildin.....süslememe rağmen. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 içimden gelen seslerin, benim en yalın seslerim olduğunu düşünürüm hep. o seslerki düşündüklerimizi en fütursuzca ve alabildiğince korumasız bir şekilde dile getirir. keşke onları her içimizden geldiğinde, dış sesimizlede , allayıp pullamadan aynı çıplaklığıyla söyleyebilsek. bugün benim çığlıklarımı sen duyabildin.....süslememe rağmen. çığlıkların sesini çığlıklara alışık olanlar duyar....acımış kkalpleri acıyan kalplerr hisseder....dert diyince artık anlam yükleyemiyorum.... bi kefede derdi düşünüyorumda benim acım olduğu için ne kadar da boş hayatta ağır görünmesine rağmen.... bu yalnızlık sandalyemden kalkmak da istemiyorum....bi müddet yalanlardan uzak olmak iyi.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Bana selam verdiğine pişman olursan söylersin değil mi ? Benim yazıma ilk bakan sendin ilyada .Bilirsin ilklerin insan yaşamında her zaman yeri farklıdır. Sende benim için öyle oldun .Hani tanımadan insanın içi kaynar mı ? Kaynar. Benimde sana kaynadı.Sağol arkadaşım.Beni ilk günümde yalnız bırakmadın. Bende seninle paylaşımlarımın heyecanını şimdiden duymaya başladım. " BANA ÖZEL .....bu şehirde bir kadın var, adı bana özel elleri var küçüçük ,yüzüyse çiçeklerinden güzel kimse bilmez benden başka bi kalbi var kocaman ama bana özel bazen kızar dünyaya ama sadece kendini üzer göremezler...izin vermese asla üzemezler çözemezler...onun bir düşü varki; asla bilemezler onu neden sevemezler... bazen bakar gökyüzüne o, bulutları izler kuş olup kanat çırpmak,o bulutları geçmek ister yemyeşil çimenlerde çırılçıplak koşmak ister bu kahrolası gri şehrin tüm yollarını rengarenk boyamak ister göremezler...kalbindeki elmasa erişemezler çözemezler...onun bir düşü varki asla bilemezler onu nasıl sevemezler... bilemezler... hiç sevemezler... şimdi o kanatlarını rüzgara açmış, dur diyemezler yıldızların arasında o kadar parlak ki onu seçemezler başka sularda o... şimdi başka rüzgarlar arıyor... başka yollara yürüyor... başka... başka... oysa sevmek öyle kolaydı ki... oysa gitmek öyle zordu ki... sana hoşçakal demedim." inanna, eğer ki sana selam dediğime pişman olursam, bunu ilk duyacak kişi sen olursun ama ben böyle birşey olacağını düşünmüyorum, bu dünya hepimize yetecek kadar büyük, sevgi ise isteyene verebilecek kadar bol... Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 çığlıkların sesini çığlıklara alışık olanlar duyar....acımış kkalpleri acıyan kalplerr hisseder....dert diyince artık anlam yükleyemiyorum.... bi kefede derdi düşünüyorumda benim acım olduğu için ne kadar da boş hayatta ağır görünmesine rağmen.... bu yalnızlık sandalyemden kalkmak da istemiyorum....bi müddet yalanlardan uzak olmak iyi.. bi yalnızlık sandalyesi de bana çek... mış gibi yaşananlardan bıktım artık... seviyor-muş , özlüyor-muş, ağlıyor-muş, anlamıyor-muş, anlatamıyor-muş, ne diyeyim SEVMEK BU KADAR ZORMUY-MUŞ nerdeyim ben, yalana gelecektim ya dağıldım. Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 çığlıkların sesini çığlıklara alışık olanlar duyar....acımış kkalpleri acıyan kalplerr hisseder....dert diyince artık anlam yükleyemiyorum.... bi kefede derdi düşünüyorumda benim acım olduğu için ne kadar da boş hayatta ağır görünmesine rağmen.... bu yalnızlık sandalyemden kalkmak da istemiyorum....bi müddet yalanlardan uzak olmak iyi.. bi yalnızlık sandalyesi de bana çek... mış gibi yaşananlardan bıktım artık... seviyor-muş , özlüyor-muş, ağlıyor-muş, anlamıyor-muş, anlatamıyor-muş, ne diyeyim SEVMEK BU KADAR ZORMUY-MUŞ nerdeyim ben, yalana gelecektim ya dağıldım. Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 inanna, eğer ki sana selam dediğime pişman olursam, bunu ilk duyacak kişi sen olursun ama ben böyle birşey olacağını düşünmüyorum, bu dünya hepimize yetecek kadar büyük, sevgi ise isteyene verebilecek kadar bol... sağol...bugün dünya da değilde bende sorun var galiba ....bedenime sığamıyor yüreğim. kelebek olup uçmak ,sevgiye dokunmak ,omuzlarına konmak, gözlerine bakmak, bana dair olanları kucaklayıp onlarla sıcacık uyumak istiyorum..... sahi kelebekler özgür mü ? Ömürleri kısa mı? Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 sağol...bugün dünya da değilde bende sorun var galiba ....bedenime sığamıyor yüreğim. kelebek olup uçmak ,sevgiye dokunmak ,omuzlarına konmak, gözlerine bakmak, bana dair olanları kucaklayıp onlarla sıcacık uyumak istiyorum.....sahi kelebekler özgür mü ? Ömürleri kısa mı? bu istediklerini yapmana engel olan ne ki? kelebeklere gelince ne kadar sürerse sürsün yaşamları adı bir ömür işte , bir ömür.... Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gülmeden geçen bir günü yaşadım diye sayma..!!Tabiki.... ama buraya gelişlerinin gidişleri oldumu.?Sanki bu oyunların mekanlarında bulunmuş halin var.!! Bugün bütün gün hesap yaptım sizin yüzünüzden.Gülmediğim günleri yaşamımdan çıkardım ve çocuk yaşlarıma nihayet ulaştım. Buralara ,inanki hiç gelgit yaşamadan bodoslama daldım. Burasını oyunların mekanları olarak değerlendirmiş misin ,yoksa bana mı öyle geldi? Burada gerçekten herşey oyun mu? Yada oyunlar mı gerçek olan? son zamanlarda ki takıldığım birkaç şarkıdan birini sana yazayım mı ? yazzzzzzzzzzzzz. Tamam anladık bu gece son biraz sonra bu kapıdan sonkez çıkıp yine kendimi vuracağım yollara kimbilir kaç kere ıslanacak yüzüm elimi tut düşman olma ne olur parça parça olmasın içimiz. mutlu ol iyi bak kendine ne olur gözüm arkada kalmasın uzun uzun seneler var önünde gün gelir sevgilim acıya alışırsın alışırsın. bu gece son Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 nerdesin? acılarına ya da mutluluklarına sarılıp bi yerlerde mi gömüldün....eskiden konuşurdun...şimdi hem susuyorsun ve susmanın sebebi konuşmaman ve ardından bıraktığın bi kaç yazı.... bi kaç mutlulukla dön...ya da hüzününle....gömme kalbine...! nedense içimden bunları yazmak geldi..sebepsiz bir dürtü... Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 nerdesin?acılarına ya da mutluluklarına sarılıp bi yerlerde mi gömüldün....eskiden konuşurdun...şimdi hem susuyorsun ve susmanın sebebi konuşmaman ve ardından bıraktığın bi kaç yazı.... bi kaç mutlulukla dön...ya da hüzününle....gömme kalbine...! nedense içimden bunları yazmak geldi..sebepsiz bir dürtü... çok uzun oldu değil mi ?....bazen böylesine ayrılıklar insana iyi gelir..... döneceğini bilmek.... döndüğünde sana dokunabilenlerin ,dokunduğunda hissedebilenlerin ,en güzeli de ,seni hiç görmediği ve kim olduğunu bilmediği halde anlayabilenlerin olması .....işte gene çok mutluyum... iyi ki varsın ....iyi ki için o kadar kocaman ....seni sevgiyle kucaklıyorum...ve merhaba diyorum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 çok uzun oldu değil mi ?....bazen böylesine ayrılıklar insana iyi gelir..... döneceğini bilmek.... döndüğünde sana dokunabilenlerin ,dokunduğunda hissedebilenlerin ,en güzeli de ,seni hiç görmediği ve kim olduğunu bilmediği halde anlayabilenlerin olması .....işte gene çok mutluyum... iyi ki varsın ....iyi ki için o kadar kocaman ....seni sevgiyle kucaklıyorum...ve merhaba diyorum sebepsiz olan dürtülerimi zorladıkça.....daha doğrusu sebepsiz dürtülerim kendiliğinden daha çok dokunuyor kalbine ister istemez... kalbimin ısındığı bir gerçek bu yazdıklarından sonra... evet uzun oldu...uzun zamanda güzel oldu merhaba mız...anlaşılmak...birileri tarafından....biliyorum bunun ne denli zor olduğunu ve olanların varlığının verdiği huzuru...mutlu olman...beni mutlu etti... uzaklarda bi yerlerde olmak kalbimizin yakın taraflarına ne kadar zıt olursa olsun... merhaba... Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 sebepsiz olan dürtülerimi zorladıkça.....daha doğrusu sebepsiz dürtülerim kendiliğinden daha çok dokunuyor kalbine ister istemez... kalbimin ısındığı bir gerçek bu yazdıklarından sonra... evet uzun oldu...uzun zamanda güzel oldu merhaba mız...anlaşılmak...birileri tarafından....biliyorum bunun ne denli zor olduğunu ve olanların varlığının verdiği huzuru...mutlu olman...beni mutlu etti... uzaklarda bi yerlerde olmak kalbimizin yakın taraflarına ne kadar zıt olursa olsun... merhaba... bilmiyorum beni sana iten ne ?...herhalde bana değebilmiş olman...ama sevimli bir bıcırık olduğunuda düşünmüyor değilim...seni hep bayan diye düşündüm ...ve seni gerçekten titrettiler mi?...bunu yazdım ama düşününce üşüdüm ...böyle birşeyi sana kimse yapmasın olur mu?....kıyamam ben arkadaşıma....kardeşime..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.