Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Beni güzel hatırla! Bunlar son satırlar... Farzet ki, bir rüzgârdım, Esip geçtim hayatından. Ya da bir yağmur. sel oldum sokağında.. Sonra toprak çekti suyu, kaybolup gittim. Belki de bir rüya idim senin için. Uyandın ve ben bittim..

Beni güzel hatırla! Çünkü; sevdim seni ben.. Her şeyini! Sana sırdaş oldum, dost oldum, koynumda ağladın. Yüzüne vurmadım hiçbir eksikliğini. Beni üzdün, kınamadım. Alışıktım vefasızlığa, el oldun aldırmadım...

Beni güzel hatırla! Sayfalarca mektup bıraktım sana. Şiirler yazdım her gece, çoğunu okutmadım. Sakladım günahını, sevabını içimde. Sessizce gittim... Senden öncekiler gibi sen de anlamadın.

Beni güzel hatırla! Sana unutulmaz geceler bıraktım. Sana en yorgun sabahlarda gülüşümü, gözlerimi, sonra sesimi bıraktım. En güzel şiirleri okudum gözlerine baka baka Söylenmemiş "merhaba"lar sakladım her köşeye. Vedalar bıraktım duraklarda. Ne ararsan bir sevdanın içinde fazlasıyla bıraktım ardımda.

Beni güzel hatırla! Dizlerimde uyuduğunu düşün. Saçını okşadığımı. Üşüyen ellerini ısıttığımı. Mutlu olduğun anları getir gözünün önüne. Alnından öptüğüm dakikaları... Birazdan kapını çalan kişi olabileceğimi düşün. Şaşırtmayı severim biliyorsun. Bu da sana son sürprizim olsun. Şimdi, seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum. Beni güzel hatırla

ALINTI

Gönderi tarihi:
Beni güzel hatırla! Bunlar son satırlar... Farzet ki, bir rüzgârdım, Esip geçtim hayatından. Ya da bir yağmur. sel oldum sokağında.. Sonra toprak çekti suyu, kaybolup gittim. Belki de bir rüya idim senin için. Uyandın ve ben bittim..

Beni güzel hatırla! Çünkü; sevdim seni ben.. Her şeyini! Sana sırdaş oldum, dost oldum, koynumda ağladın. Yüzüne vurmadım hiçbir eksikliğini. Beni üzdün, kınamadım. Alışıktım vefasızlığa, el oldun aldırmadım...

Beni güzel hatırla! Sayfalarca mektup bıraktım sana. Şiirler yazdım her gece, çoğunu okutmadım. Sakladım günahını, sevabını içimde. Sessizce gittim... Senden öncekiler gibi sen de anlamadın.

Beni güzel hatırla! Sana unutulmaz geceler bıraktım. Sana en yorgun sabahlarda gülüşümü, gözlerimi, sonra sesimi bıraktım. En güzel şiirleri okudum gözlerine baka baka Söylenmemiş "merhaba"lar sakladım her köşeye. Vedalar bıraktım duraklarda. Ne ararsan bir sevdanın içinde fazlasıyla bıraktım ardımda.

Beni güzel hatırla! Dizlerimde uyuduğunu düşün. Saçını okşadığımı. Üşüyen ellerini ısıttığımı. Mutlu olduğun anları getir gözünün önüne. Alnından öptüğüm dakikaları... Birazdan kapını çalan kişi olabileceğimi düşün. Şaşırtmayı severim biliyorsun. Bu da sana son sürprizim olsun. Şimdi, seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum. Beni güzel hatırla

ALINTI

Gönderi tarihi:

tabii yaa sizin için o kadar basit.bi insanın hayatına hakkınız olmadan girip dağıtıp çıkmayı marifet sanıyosunuz.ama sizin gibiler mutlu olamaz sadece mutsuzluk getirirsiniz.eski sevgilimde senin gibi düşünüyomuş.beni bırakma gerekçesi olarak senin söylediklerini söyledi.ya düşünmeden hareket edipte birilerinin canını yakmayın inanın sevda acısı çok kötü.siz sevmekten yoksunsunuz bari sevmeyi bilenleri üzmeyin.benim başıma gekdi çok sevdiğim herşeyim dediğim kız beni birakıp gitti ve çok acı çekiyorum tabi siz şimdi geçer unutursun falanda dersiniz.doğru ama unutana kadar çekilen çile onu hesaba katmıyorsunuz.bir ilişkiye başlamadan önce çok iyi düşününde sonra hayatına yanlışlıkla girmişim çıkmam lazım diye aptal şeylerle bizi üzmeyin.yazık size sevebilmenizi,o güzel duyguyu tatmanızı isterdim ama yapamazsınız.hepiniz aynısınız.YALANCISINIZ...

Gönderi tarihi:
başlamadan önce çok iyi düşününde sonra hayatına yanlışlıkla girmişim çıkmam lazım diye aptal şeylerle bizi üzmeyin.

haklısın,yapayacağı tutamayacağı sözler verip sır olup ardında bıraktığına bakmadan kaçan çok.. :(

Gönderi tarihi:
tabii yaa sizin için o kadar basit.bi insanın hayatına hakkınız olmadan girip dağıtıp çıkmayı marifet sanıyosunuz.ama sizin gibiler mutlu olamaz sadece mutsuzluk getirirsiniz.eski sevgilimde senin gibi düşünüyomuş.beni bırakma gerekçesi olarak senin söylediklerini söyledi.ya düşünmeden hareket edipte birilerinin canını yakmayın inanın sevda acısı çok kötü.siz sevmekten yoksunsunuz bari sevmeyi bilenleri üzmeyin.benim başıma gekdi çok sevdiğim herşeyim dediğim kız beni birakıp gitti ve çok acı çekiyorum tabi siz şimdi geçer unutursun falanda dersiniz.doğru ama unutana kadar çekilen çile onu hesaba katmıyorsunuz.bir ilişkiye başlamadan önce çok iyi düşününde sonra hayatına yanlışlıkla girmişim çıkmam lazım diye aptal şeylerle bizi üzmeyin.yazık size sevebilmenizi,o güzel duyguyu tatmanızı isterdim ama yapamazsınız.hepiniz aynısınız.YALANCISINIZ...

Bu ne şiddet,bu ne celal arkadaşım.Arkadaşımız güzel bulduğu bir şiiri buraya düz yazı olarak aktarmış.Şairde sevgili Orhan Veli KANIK,yani bir erkek.Muhtemelen de bir hanıma yazılmış.Ama sonu değişik,şiir halinde bir daha oku ve içindeki güzelliği görmeye çalış..;)

Beni güzel hatırla!

Bunlar son satırlar..

Farzet ki,bi rüzgardım,esip geçtim hayatından

yada bir yagmur sel oldum sokagında

sonra toprak çekti suyu kaybolup gittim.

Belkide bir rüya idim

senin için..

Uyandın ve ben bittim..

Beni güzel hatırla!

Çünkü;sevdim seni ben,herşeyini...

Sana sırdaş oldum,dost oldum,koynumda agladın.

Yüzüne vurmadım hiçbir eksikligini,

beni üzdün,kınamadım.

Alışıktım vefasızlıga,el oldun aldırmadım...

Beni güzel hatırla!

Sayfalarca mektup bıraktım sana.

Şiirler yazdım her gece,ç

ogunu okutmadım.

Sakladım günagını,sevabını içimde

sessizce gittim senden öncekiler gibi sen de anlamadın.

Beni güzel hatırla!

Sana unutulmaz geceler bıraktım

sana en yorgun sabahlar...

Gülüşümü gözlerimi,sonra sesimi bıraktım.

En güzel şiirleri okudum gözlerine baka baka,

söylenmemiş "Merhaba"lar sakladım her köşeye

vedalar bıraktım duraklarda.

Ne ararsan bir sevdanın içinde

fazlasıyla bıraktım ardımda.

Beni güzel hatırla!

Dizlerimde uyudugunu düşün,

şaçını okşadıgımı,üşüyen ellerini ısıttıgımı,

mutlu oldugun anları getir gözünün önüne.

Alnından öptügüm dakikaları..

Birazdan kapını çalan kişi olabilecegimi düşün

şaşırtmayı severim biliyorsun.

Buda sana son süprizim olsun.

Şimdi seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum

Beni güzel hatırla.

Gidiyorum..:clover:

En tatlı gelen sevinç ve en kötü gelen acı aşktır. BAİLEY

Sevgiler..:clover:

Gönderi tarihi:
Taurussss, Allah razı olsun arkadaşım iyi yetişmişsin :sorcerer: şimdi gördüm:)))

bi dayak yemediğim kalmış alıntı yazdığı halde :unsure:

:D;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.