Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 18 yıl Bir yil daha bitiyor, duslerim, tasalarim, yarim kalmis onca sey, Her yil biraz daha kisaliyor bir oncekinden Bana mi oyle geliyor Yoksa daha mi hizli ilerliyor zaman insan yaslanirken Kirdim mi, incittim mi birilerini Kimleri kazandim, yitirdiklerim kimler? Kendimi yeniledim mi yasadiklarimda? Yeniden dusunmeliyim, dostluklarimi, iliskilerimi Cogalttim mi eksIklerimi? Gozlerim cocukluk fotograflarimda mi kaldi Yitirdim mi yoksa masumiyetimi? Borclarimi odedim mi, Dogru sectim mi sorularin fiillerini? Odunc aldigim kitaplari geri verdim mi? Geri verdim mi aldiklarimi; Asklari, dostluklari, sevgileri, guvenleri, baglari Kitaplara, sayfalara, satirlara borcumu odedim mi? Yokladim mi duygularimi hala sevebiliyor muyum insanlari? Ovmali gumuslerimi, bakirlarimi, cila gecmeli ahsaplarima Ovmali umutlari Sakli tutmali gelecek inancini, yarinlari eksIk etmemeli agzimdan Hancer kivamindaki o kara mizrak tadini Simdi oturup uzun bir hasretlik mektubu yazmaliyim Sonra kose basindan bir demet cicek alip oyle baslamaliyim aksama Yeni bir yila Ama nedense her seyin tadi dagiliyor agzimda Bir sap cicek mi tasisam yoksa agzimin kiyisinda Aydinlik rengi vursun diye gozlerimdeki buluta BIR YILIN SON GUNLERI (Murathan Mungan) __________________________________________________
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.