Φ donjuva Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Tiyatro'yla var mısınız arkadaşlar.Ben iddia etmiyorum iyi oyuncuyum diye.Ama iyi olma yolunda çok iddialıyım.Yardımlaşalım istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Saygı,Sevgi öncelik olmalı: arkasından güzel muhabbetler elbet gelecektir.Sağlıcakla kalın. Alıntı
Φ tiyatrohastası Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Tiyatro'yla var mısınız arkadaşlar.Ben iddia etmiyorum iyi oyuncuyum diye.Ama iyi olma yolunda çok iddialıyım.Yardımlaşalım istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Saygı,Sevgi öncelik olmalı: arkasından güzel muhabbetler elbet gelecektir.Sağlıcakla kalın. tam olarak hangi konuda sıkıntıdasın ve ne gibi bir yardım bekliyosun bunu söylersen sana yardımcı olabilirim diye tahmin ediyorum.konuyu biraz açıp sohbet şansımızı yükseltirsen sevinirim.... Alıntı
Φ donjuva Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Arkadaşım, Cevabın için Teşekkür ederim. Beni Memnun ettin. Tiyatro'nun Dekor kısmıyla bilgi edinmek istiyorum. Kitap araştırıyorum; ama yeterli değil. Renklerin ne anlama geldiğini, oyunun geçtiği mekana göre nasıl olmalı( eski koltuk, yeni koltuk mu?, sahnede neler olmalı) diye azbucuk birşeyler biliyorum. İzlediğim oyunlar hakkında birazda olsa yorum yapıyorum. Daha neler öğrenebilirim diye... Önerebileceğin bir kitap, ... olabilir mi? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.