Φ cronaldo Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 arkadaşlar bize matematikçimiz sordu ve halada kimse bulamadı Soru şu: iki sayma sayısının toplamı 1 i verecek bak sayma sayısı diyorum 0 olmuyo ben şöle düşündüm oda değilmiş 1+1'in karesi =1 dir dedim ama oda değil 1'in karesi sayma sayısı değil ------------------------- SAMPIYONLUK ASLANIN AGZINDA Alıntı
Φ loony Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 cevabı olduğundan eminmisin? boşuna düşünmiyelim.. Alıntı
Φ dogalay Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 sizin matematikçi "hocam biz düşündük öyle bişey olamaz" demenizi bekleyen biri olabilir mi ? Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 ancak şunu bulabildim log 1 + log 1 = log 1 dir her elemanı log dan kurtaralım: 1+1=1 olur ???? Alıntı
Φ ayaslan Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 iki sayma sayısının toplamı 1 i verecek bak sayma sayısı diyorum 0 olmuyo ben şöle düşündüm oda değilmiş 1+1'in karesi =1 dir dedim ama oda değil 1'in karesi sayma sayısı değil ancak şunu bulabildimlog 1 + log 1 = log 1 dir her elemanı log dan kurtaralım: 1+1=1 olur ???? Bu sorunun cevabı bu olamaz herhalde Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.