Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl öyle bir cümle kurun ki x ve y 2 ayrı harf olmak üzere cümlenin içinde ............xyxyxyxyx.... olsun noktalı yerlere istediğiniz harfler gelebilir veya boş kalabilir hah hah hah gibi tekrarlanan ünlem kelimeleri olmasın
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 18 yıl Yazar evde de dede dedi evet, ben de benzerini düşünmüştüm ama sizinki biraz daha geliştirilebilir: Patron, evde kendisine "dede" diyen ama işyerinde "patron" diyen torununa "bana evde de 'dede' de" dedi. böylece ....xyxyxyxyxyxyx... (7x + 6y) oldu var mı artıran?
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 18 yıl Yazar arttırıyorum, bana evde de 'dede de de' dedi altını çizdiğim dahi anlamındaki iki "de" eki kulağı biraz tırmalıyor ama gramer olarak yanlış denemez bence hakkı devrime sormak lazım
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 18 yıl ali dedeye amca diyince bana dede de dedi. ardından ismail dedeye de amca diyince -----ismail dede de "dede de" dedi----- 8d , 7e
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 18 yıl Yazar ali dedeye amca diyince bana dede de dedi. ardından ismail dedeye de amca diyince-----ismail dede de "dede de" dedi----- 8d , 7e doğru tebrikler var mı artıran
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 18 yıl Yaya , yaya yaya gidiyordu :D Kurallara uygun değil sanırım Eğer uygun derseniz uzatabilirim
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 18 yıl Yazar ali dedeye amca diyince bana dede de dedi. ardından ismail dedeye de amca diyince-----ismail dede de "dede de" dedi----- doğru tebrikler var mı artıran ismail adını recaizade adıyla değiştirirsek ali dedeye amca diyince bana dede de dedi. ardından recaizade dedeye de amca diyince -----recaizade dede de "dede de" dedi----- 9d + 8e
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.