Φ nobody Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 öyle bir cümle kurun ki x ve y 2 ayrı harf olmak üzere cümlenin içinde ............xyxyxyxyx.... olsun noktalı yerlere istediğiniz harfler gelebilir veya boş kalabilir hah hah hah gibi tekrarlanan ünlem kelimeleri olmasın Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 evde de dede dedi evet, ben de benzerini düşünmüştüm ama sizinki biraz daha geliştirilebilir: Patron, evde kendisine "dede" diyen ama işyerinde "patron" diyen torununa "bana evde de 'dede' de" dedi. böylece ....xyxyxyxyxyxyx... (7x + 6y) oldu var mı artıran? Alıntı
Φ dogalay Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 arttırıyorum, bana evde de 'dede de de' dedi Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 arttırıyorum, bana evde de 'dede de de' dedi altını çizdiğim dahi anlamındaki iki "de" eki kulağı biraz tırmalıyor ama gramer olarak yanlış denemez bence hakkı devrime sormak lazım Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ali dedeye amca diyince bana dede de dedi. ardından ismail dedeye de amca diyince -----ismail dede de "dede de" dedi----- 8d , 7e Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ali dedeye amca diyince bana dede de dedi. ardından ismail dedeye de amca diyince-----ismail dede de "dede de" dedi----- 8d , 7e doğru tebrikler var mı artıran Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yaya , yaya yaya gidiyordu :D Kurallara uygun değil sanırım Eğer uygun derseniz uzatabilirim Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ali dedeye amca diyince bana dede de dedi. ardından ismail dedeye de amca diyince-----ismail dede de "dede de" dedi----- doğru tebrikler var mı artıran ismail adını recaizade adıyla değiştirirsek ali dedeye amca diyince bana dede de dedi. ardından recaizade dedeye de amca diyince -----recaizade dede de "dede de" dedi----- 9d + 8e Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.