Φ suheda Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Hayatta ki en önemli şey,ALLAH'IN GÜCÜ En güçlü iletişim kanalı,DUA En değerli servet,İMAN Hayatta ki en önemli güç,SEVGİ Hayatta ki en büyük mutluluk,VERMEK Onsuz olunması en kötü şey,ÜMİT En yıkıcı alışkanlık,KAYGI Dünya üzerindeki en inanılmaz bilgisayar,BEYİN En büyük kayıp,ÖZ SAYGIYI YİTİRMEK En büyük doğal enerji,GENÇLİK En çirkin kişil özelliği,BENCİLLİK Üstesinden gelinmesi gereken en büyük sorun,KORKU En güzel kıyafet,GÜLÜMSEME Başarıyı engelleyen en büyük düşman,MAZERET Toplumda istenmeyen en tehlikeli kişi,DEDİKODUCU En güç dolu sözcük,YAPABİLİRİM En değersiz duygu,KENDİNE ACIMAK En çok güç veren aşı,TEŞVİK ETMEK En etkili uyku ilacı,ZİHİN HUZURU En takdir edilen iyelik,GÜVENİLİRLİK En memnun edici iş,BAŞKALARINA YARDIM ETMEK .......Ve en iyi yaklaşım,ŞÜKRETMEK Şükretmek hayatın iyi taraflarını ortaya çıkarır.Sahip olduklarımızın aslında yeterli hatta fazla bile olduğunu hissettirir. Reddi kabul,düzensizliği düzene,karmaşıklığı netliğe çevirir.Bir öğün yemeği ziyafete,bir evi bir yuvaya çevirir. Şükretme geçmişimizi anlamlı kılar bugüne huzur,yarına ışık getirir. alıntı. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Hayatta ki en önemli şey,ALLAH'IN GÜCÜEn güçlü iletişim kanalı,DUA En değerli servet,İMAN Hayatta ki en önemli güç,SEVGİ Hayatta ki en büyük mutluluk,VERMEK Onsuz olunması en kötü şey,ÜMİT En yıkıcı alışkanlık,KAYGI Dünya üzerindeki en inanılmaz bilgisayar,BEYİN En büyük kayıp,ÖZ SAYGIYI YİTİRMEK En büyük doğal enerji,GENÇLİK En çirkin kişil özelliği,BENCİLLİK Üstesinden gelinmesi gereken en büyük sorun,KORKU En güzel kıyafet,GÜLÜMSEME Başarıyı engelleyen en büyük düşman,MAZERET Toplumda istenmeyen en tehlikeli kişi,DEDİKODUCU En güç dolu sözcük,YAPABİLİRİM En değersiz duygu,KENDİNE ACIMAK En çok güç veren aşı,TEŞVİK ETMEK En etkili uyku ilacı,ZİHİN HUZURU En takdir edilen iyelik,GÜVENİLİRLİK En memnun edici iş,BAŞKALARINA YARDIM ETMEK .......Ve en iyi yaklaşım,ŞÜKRETMEK Şükretmek hayatın iyi taraflarını ortaya çıkarır.Sahip olduklarımızın aslında yeterli hatta fazla bile olduğunu hissettirir. Reddi kabul,düzensizliği düzene,karmaşıklığı netliğe çevirir.Bir öğün yemeği ziyafete,bir evi bir yuvaya çevirir. Şükretme geçmişimizi anlamlı kılar bugüne huzur,yarına ışık getirir. alıntı. Eline koluna sağlık arkadaşım çok güzel yazmışsın saygılar Alıntı
Φ katakuta Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Hayatta ki en önemli şey,İNSANA SAYGI En güçlü iletişim kanalı, İNTERNET En değerli servet,SORGULAYABİLMEK Hayatta ki en büyük mutluluk,ÜRETİM/PAYLAŞIM Onsuz olunması en kötü şey,BİLİM En yıkıcı alışkanlık,TAKLİT En büyük kayıp,ÖZ GÜVEN En büyük doğal enerji,GÜNEŞ Üstesinden gelinmesi gereken en büyük sorun,CENNET VE CEHENNEM İNANCI Başarıyı engelleyen en büyük düşman,DOGMA En değersiz duygu,İNANMAK En etkili uyku ilacı,DİNLER Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Hayatta ki en önemli şey,ALLAH'IN GÜCÜEn güçlü iletişim kanalı,DUA En değerli servet,İMAN Hayatta ki en önemli güç,SEVGİ Hayatta ki en büyük mutluluk,VERMEK Onsuz olunması en kötü şey,ÜMİT En yıkıcı alışkanlık,KAYGI Dünya üzerindeki en inanılmaz bilgisayar,BEYİN En büyük kayıp,ÖZ SAYGIYI YİTİRMEK En büyük doğal enerji,GENÇLİK En çirkin kişil özelliği,BENCİLLİK Üstesinden gelinmesi gereken en büyük sorun,KORKU En güzel kıyafet,GÜLÜMSEME Başarıyı engelleyen en büyük düşman,MAZERET Toplumda istenmeyen en tehlikeli kişi,DEDİKODUCU En güç dolu sözcük,YAPABİLİRİM En değersiz duygu,KENDİNE ACIMAK En çok güç veren aşı,TEŞVİK ETMEK En etkili uyku ilacı,ZİHİN HUZURU En takdir edilen iyelik,GÜVENİLİRLİK En memnun edici iş,BAŞKALARINA YARDIM ETMEK .......Ve en iyi yaklaşım,ŞÜKRETMEK Şükretmek hayatın iyi taraflarını ortaya çıkarır.Sahip olduklarımızın aslında yeterli hatta fazla bile olduğunu hissettirir. Reddi kabul,düzensizliği düzene,karmaşıklığı netliğe çevirir.Bir öğün yemeği ziyafete,bir evi bir yuvaya çevirir. Şükretme geçmişimizi anlamlı kılar bugüne huzur,yarına ışık getirir. alıntı. +1 Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 böyle güzel bir yazıyı bu şekilde bozmak..... ya da kendince birşey yaptığını zannetmek... ve özgüvenden bahsederken yapılan şeyleri değiştirerek ya farkındalık ya da amaçsızlık... bu şekilde burada böyle bir tartışma çıkmaz...eğer saygı istiyosan da saygılı olmalısın.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Sayın Katakuta.. Hayatta ki en önemli şey,İNSANA SAYGI +1 En güçlü iletişim kanalı, İNTERNET Maddesel olmuş -1 En değerli servet,SORGULAYABİLMEK +1 Hayatta ki en büyük mutluluk,ÜRETİM/PAYLAŞIM +1 Onsuz olunması en kötü şey,BİLİM +1 En yıkıcı alışkanlık,TAKLİT +1 Fakat (körü körüne taklit) En büyük kayıp,ÖZ GÜVEN +1 En büyük doğal enerji,GÜNEŞ Maddesel olmuş -1 Üstesinden gelinmesi gereken en büyük sorun,CENNET VE CEHENNEM İNANCI -1 (Sorun ne..?) Başarıyı engelleyen en büyük düşman,DOGMA Gerçekler dogma değildir, din gerçektir.. En değersiz duygu,İNANMAK -1 (Allah'a şükürler olsun ki, İnanıyorum) En etkili uyku ilacı,DİNLER -1 (Tesadüfler) Saygılar.. Alıntı
Φ katakuta Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Sayın Katakuta..Hayatta ki en önemli şey,İNSANA SAYGI +1 En güçlü iletişim kanalı, İNTERNET Maddesel olmuş -1 En değerli servet,SORGULAYABİLMEK +1 Hayatta ki en büyük mutluluk,ÜRETİM/PAYLAŞIM +1 Onsuz olunması en kötü şey,BİLİM +1 En yıkıcı alışkanlık,TAKLİT +1 Fakat (körü körüne taklit) En büyük kayıp,ÖZ GÜVEN +1 En büyük doğal enerji,GÜNEŞ Maddesel olmuş -1 Üstesinden gelinmesi gereken en büyük sorun,CENNET VE CEHENNEM İNANCI -1 (Sorun ne..?) Başarıyı engelleyen en büyük düşman,DOGMA Gerçekler dogma değildir, din gerçektir.. En değersiz duygu,İNANMAK -1 (Allah'a şükürler olsun ki, İnanıyorum)En etkili uyku ilacı,DİNLER -1 (Tesadüfler) Saygılar.. Teşekkür ederim sayın kıral. Ben senden ümitliyim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Teşekkür ederim sayın kıral. Ben senden ümitliyim Dikkat edersen Suhedanın iletisinin hepsine çiçek ve +1 verdim.. "En" ler sabit değildir.. "En" derken mutlak "en" i kastetmiyorum.. Mesela "Hayattaki en önemli şey" madesine verdiğin cevaba +1 le katıldım, ama Suhedayada katıldım.. Bir başkası "sevgi" dese onada katılırdım.. Bende senden ümitliyim.. Saygılar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.