» iLyAdA Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 HEM SEVDİKLERİNİZİN YENİ YILINI KUTLAYIN HEM DE ÇOCUKLARIMIZA ''OKULDA BİR GÜN DAHA'' ARMAĞAN EDİN! GELİN BU YILBAŞINDA ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ İÇİN 1,5 MİLYON E-KART GÖNDERELİM. http://www.tev.org.tr/ Yeni sloganımız bu hiç bir ücret ödemeden çocuklar için bir şeyler yapmış olalım. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 HEM SEVDİKLERİNİZİN YENİ YILINI KUTLAYIN HEM DE ÇOCUKLARIMIZA ''OKULDA BİR GÜN DAHA'' ARMAĞAN EDİN! GELİN BU YILBAŞINDA ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ İÇİN 1,5 MİLYON E-KART GÖNDERELİM. http://www.tev.org.tr/ Yeni sloganımız bu hiç bir ücret ödemeden çocuklar için bir şeyler yapmış olalım. Böyle bir kampanyaya duyarsız ve sessiz kalmak ülkenin geleceğine sessiz ve duyarsız kalmaktır... Forum arkadaşlarımızı burada görmek; gelececeğimiz olan çocuklarımıza bir gün daha verebilemek ve günümüz zorluklarına ve güçlüklerine karşı var olabilmelerine bir ışık olabilmektir... Dileğim bu ışığım parlak olması... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Böyle bir kampanyaya duyarsız ve sessiz kalmak ülkenin geleceğine sessiz ve duyarsız kalmaktır...Forum arkadaşlarımızı burada görmek; gelececeğimiz olan çocuklarımıza bir gün daha verebilemek ve günümüz zorluklarına ve güçlüklerine karşı var olabilmelerine bir ışık olabilmektir... Dileğim bu ışığım parlak olması... Ben kesinlikle eminim ki forum arkadaşlarımız sadece bizimle birlikte olmakla kalmayıp, bu iletiyi tüm ulaşabildikleri kadar çok kişiye yayacaklardır...Ve yine ben eminim ki bu ülke de soyup soğana cevirme zihniyetinin dışında; duyarlı ,yararlı bir şeyler yapmak için çırpınan pek çok insan var...Bu ülke, bu çocuklar , bu gelecek bizim... Bunu en iyi anlayanlardan biri de benim..Çünkü ben anneyim Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Ben kesinlikle eminim ki forum arkadaşlarımız sadece bizimle birlikte olmakla kalmayıp, bu iletiyi tüm ulaşabildikleri kadar çok kişiye yayacaklardır...Ve yine ben eminim ki bu ülke de soyup soğana cevirme zihniyetinin dışında; duyarlı ,yararlı bir şeyler yapmak için çırpınan pek çok insan var...Bu ülke, bu çocuklar , bu gelecek bizim... Bunu en iyi anlayanlardan biri de benim..Çünkü ben anneyim En duyarlı anneye saygılarımızla... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 HEM SEVDİKLERİNİZİN YENİ YILINI KUTLAYIN HEM DE ÇOCUKLARIMIZA ''OKULDA BİR GÜN DAHA'' ARMAĞAN EDİN! GELİN BU YILBAŞINDA ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ İÇİN 1,5 MİLYON E-KART GÖNDERELİM. http://www.tev.org.tr/ Yeni sloganımız bu hiç bir ücret ödemeden çocuklar için bir şeyler yapmış olalım. Sevgili İlyada; İzninle yeni yıla kadar vermiş olduğun linki imzama yerleştirdim.Gören arkadaşlarımın katılacağını umuyorum.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Benden de, hepinize sevgiler... Siz de sağolun duyarlı yaklaşımınız için , Arkadaşların katılacağını biliyorum; hatta ben msn iletime eklemeye karar verdim, daha çok kişiye ulaşacağımı tahmin ediyorum..Tüm güzelliklerde ve de acılar da tek yürek olmak temennisi ile Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 bu güzel bilgiyi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler sayın ilyada. umuyorum ve inanıyorum ki çocukların eğitimi için hiç kimse duyarsız kalmayacak burada. ve hatta bu bir başlangıç ve yeni bir bilinçlenme hareketine atılan bir adım olmalıdır... hepinize sevgiler ve saygılar Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 en bu kartlardan msn listemdeki tüm arkadaşlara yolladım, şimdi ise onlar mns den bana tıklayıp biz de yolladık diyorlar.. ayrıca teknik bir nedenden dolayı erişemediğim kendi sitemde de arkadaşlar izin istedi , madem sen gelemiyorsun biz ekleyelim linki dediler;) çabuk olun dedim bayram yılbaşı geçmeden biliyorum ki burada ki arkadaşlarımızda bu konuda destekliyor bizi...taurus hemen imzasına ekleyerek anında desteğe başladı sağolsun... herkes sevdiklerine en azından birkaç tane yollamıştır bu kartlardan...inanıyorum canı gönülden buna. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 en bu kartlardan msn listemdeki tüm arkadaşlara yolladım, şimdi ise onlar mns den bana tıklayıp biz de yolladık diyorlar.. ayrıca teknik bir nedenden dolayı erişemediğim kendi sitemde de arkadaşlar izin istedi , madem sen gelemiyorsun biz ekleyelim linki dediler;) çabuk olun dedim bayram yılbaşı geçmeden biliyorum ki burada ki arkadaşlarımızda bu konuda destekliyor bizi...taurus hemen imzasına ekleyerek anında desteğe başladı sağolsun... herkes sevdiklerine en azından birkaç tane yollamıştır bu kartlardan...inanıyorum canı gönülden buna. Sonuç almak güzel bir duygu.. 1553348 e-kart gönderilmiş.. Teşekkürler İlyada.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Sonuç almak güzel bir duygu.. 1553348 e-kart gönderilmiş.. Teşekkürler İlyada.. sende sağol dostum desteğin için , çok sevenin olduğunu farkedebiliyorum ve bu zincir eminim ki bayağı bir katkı sağladı bende az silah zoru kullandım, tüm arkadaşlarıma postalayıp her gördüğümde onları naptınız kart yolladınız mı sorularıyla perişan ettim. kimi evet yolladım, kimisi de aboooo unuttum yarına söz valla gibi nidalarla bana dönüş yaptılar, ama biliyorum ki pek çoğu yolladı katılan herkes sağolsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.