Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

HEM SEVDİKLERİNİZİN YENİ YILINI KUTLAYIN HEM DE ÇOCUKLARIMIZA ''OKULDA BİR GÜN DAHA'' ARMAĞAN EDİN! GELİN BU YILBAŞINDA ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ İÇİN 1,5 MİLYON E-KART GÖNDERELİM.

http://www.tev.org.tr/

Yeni sloganımız bu :) hiç bir ücret ödemeden çocuklar için bir şeyler yapmış olalım. :clover:;)

Gönderi tarihi:
HEM SEVDİKLERİNİZİN YENİ YILINI KUTLAYIN HEM DE ÇOCUKLARIMIZA ''OKULDA BİR GÜN DAHA'' ARMAĞAN EDİN! GELİN BU YILBAŞINDA ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ İÇİN 1,5 MİLYON E-KART GÖNDERELİM.

Yeni sloganımız bu :) hiç bir ücret ödemeden çocuklar için bir şeyler yapmış olalım. :clover:;)

Böyle bir kampanyaya duyarsız ve sessiz kalmak ülkenin geleceğine sessiz ve duyarsız kalmaktır...

Forum arkadaşlarımızı burada görmek; gelececeğimiz olan çocuklarımıza bir gün daha verebilemek ve günümüz zorluklarına ve güçlüklerine karşı var olabilmelerine bir ışık olabilmektir...

Dileğim bu ışığım parlak olması... :clover:

Gönderi tarihi:
Böyle bir kampanyaya duyarsız ve sessiz kalmak ülkenin geleceğine sessiz ve duyarsız kalmaktır...

Forum arkadaşlarımızı burada görmek; gelececeğimiz olan çocuklarımıza bir gün daha verebilemek ve günümüz zorluklarına ve güçlüklerine karşı var olabilmelerine bir ışık olabilmektir...

Dileğim bu ışığım parlak olması... :clover:

Ben kesinlikle eminim ki forum arkadaşlarımız sadece bizimle birlikte olmakla kalmayıp, bu iletiyi tüm ulaşabildikleri kadar çok kişiye yayacaklardır...Ve yine ben eminim ki bu ülke de soyup soğana cevirme zihniyetinin dışında; duyarlı ,yararlı bir şeyler yapmak için çırpınan pek çok insan var...Bu ülke, bu çocuklar , bu gelecek bizim... Bunu en iyi anlayanlardan biri de benim..Çünkü ben anneyim ;)

Gönderi tarihi:
Ben kesinlikle eminim ki forum arkadaşlarımız sadece bizimle birlikte olmakla kalmayıp, bu iletiyi tüm ulaşabildikleri kadar çok kişiye yayacaklardır...Ve yine ben eminim ki bu ülke de soyup soğana cevirme zihniyetinin dışında; duyarlı ,yararlı bir şeyler yapmak için çırpınan pek çok insan var...Bu ülke, bu çocuklar , bu gelecek bizim... Bunu en iyi anlayanlardan biri de benim..Çünkü ben anneyim ;)

En duyarlı anneye saygılarımızla... :clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili İlyada;

İzninle yeni yıla kadar vermiş olduğun linki imzama yerleştirdim.Gören arkadaşlarımın katılacağını umuyorum..

Gönderi tarihi:

Benden de, hepinize sevgiler... Siz de sağolun duyarlı yaklaşımınız için , Arkadaşların katılacağını biliyorum; hatta ben msn iletime eklemeye karar verdim, daha çok kişiye ulaşacağımı tahmin ediyorum..Tüm güzelliklerde ve de acılar da tek yürek olmak temennisi ile :clover:

Gönderi tarihi:

bu güzel bilgiyi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler sayın ilyada.

umuyorum ve inanıyorum ki çocukların eğitimi için hiç kimse duyarsız kalmayacak burada. ve hatta bu bir başlangıç ve yeni bir bilinçlenme hareketine atılan bir adım olmalıdır... :clover:

hepinize sevgiler ve saygılar :)

Gönderi tarihi:

en bu kartlardan msn listemdeki tüm arkadaşlara yolladım, şimdi ise onlar mns den bana tıklayıp biz de yolladık diyorlar.. ayrıca teknik bir nedenden dolayı erişemediğim kendi sitemde de arkadaşlar izin istedi , madem sen gelemiyorsun biz ekleyelim linki dediler;) çabuk olun dedim bayram yılbaşı geçmeden :) biliyorum ki burada ki arkadaşlarımızda bu konuda destekliyor bizi...taurus hemen imzasına ekleyerek anında desteğe başladı sağolsun... herkes sevdiklerine en azından birkaç tane yollamıştır bu kartlardan...inanıyorum canı gönülden buna.

Misafir taurusmutis
Gönderi tarihi:
en bu kartlardan msn listemdeki tüm arkadaşlara yolladım, şimdi ise onlar mns den bana tıklayıp biz de yolladık diyorlar.. ayrıca teknik bir nedenden dolayı erişemediğim kendi sitemde de arkadaşlar izin istedi , madem sen gelemiyorsun biz ekleyelim linki dediler;) çabuk olun dedim bayram yılbaşı geçmeden :) biliyorum ki burada ki arkadaşlarımızda bu konuda destekliyor bizi...taurus hemen imzasına ekleyerek anında desteğe başladı sağolsun... herkes sevdiklerine en azından birkaç tane yollamıştır bu kartlardan...inanıyorum canı gönülden buna.

Sonuç almak güzel bir duygu..:)

1553348 e-kart gönderilmiş..

Teşekkürler İlyada..:clover:

Gönderi tarihi:
Sonuç almak güzel bir duygu..:)

1553348 e-kart gönderilmiş..

Teşekkürler İlyada..:clover:

sende sağol dostum desteğin için , çok sevenin olduğunu farkedebiliyorum ve bu zincir eminim ki bayağı bir katkı sağladı :) bende az silah zoru kullandım, tüm arkadaşlarıma postalayıp her gördüğümde onları naptınız kart yolladınız mı sorularıyla perişan ettim. kimi evet yolladım, kimisi de aboooo unuttum yarına söz valla gibi nidalarla bana dönüş yaptılar, ama biliyorum ki pek çoğu yolladı :wub: katılan herkes sağolsun :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.