Φ nobody Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 bugünlerde sorular çok azaldı o yüzden bu basit sorumu göndereyim dedim 3-4 yıl önce [email protected] diye tuhaf bir mail adresi kullanıyordum adımla hiç ilgisi olmayan bu adresi niye kullanıyordum ? Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 bugünlerde sorular çok azaldıo yüzden bu basit sorumu göndereyim dedim 3-4 yıl önce [email protected] diye tuhaf bir mail adresi kullanıyordum adımla hiç ilgisi olmayan bu adresi niye kullanıyordum ? aa'nın arasına d girmiş.dd nin arasına da a girmiş.mm nin arasına j, jj ninde m ama açılımını bulamadım.kimse ezberlemesin diyemi acaba? Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 aa'nın arasına d girmiş.dd nin arasına da a girmiş.mm nin arasına j, jj ninde m ama açılımını bulamadım.kimse ezberlemesin diyemi acaba? diil Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 的个人资料 ipucu: şifrem de jmda... gibi birşeydi. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 bugünlerde sorular çok azaldıo yüzden bu basit sorumu göndereyim dedim 3-4 yıl önce [email protected] diye tuhaf bir mail adresi kullanıyordum adımla hiç ilgisi olmayan bu adresi niye kullanıyordum ? bu egoist sorumun cevabını vereyim ama saçma diye kızmayın nolur o yıllarda cep telefonunda GPRS yeni çıkmıştı ben de bir heves maillerime cepten bakıyordum ama mesaj yazma özürlü olduğumdan mail adresimi girmek dakikalar alıyordu kolay yazılabilecek (ilk basışta) adadmjmj adresini alıp maillerimi buraya yönlendirmiştim üç beş ay hevesimi aldıktan sonra bıraktım niye adad yi veya admj yi almadın daha kolay olurdu derseniz benden önce başkaları böyle kolay girilen adresleri tüketmişler de ondan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.