Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 19 yıl JAPON PRENSES AŞKI İÇİN SARAY'DAN VAZGEÇTİ!!! Prenses Sayako (36), Tokyo belediyesinde çalışan nişanlısı Yoşiki Kuroda ile evlenmek üzere saraydan çıkarken alkışlarla uğurlandı. Düğünün yapılacağı beş yıldızlı otel ile sarayın arasında uzanan caddelere dizilen binlerce kişi, prensese iyi dileklerini iletti. Ülkedeki 1947 tarihli bir yasaya göre imparator ailesindeki kadınların evlendiklerinde unvan ve maaşlarından vazgeçmeleri gerekiyor. İmparator Akihito'nun tek kızı olan Sayako, 45 yıl önce teyzesinin evlenmesinden bu yana bu adımı atan tek prenses oldu. Prenses hafta sonunda yapılan uzun resmi törenlerle unvanını iade etmişti. Prenses Sayako'nun yeni hayatına hazırlık olarak ehliyet dersleri aldığı, süper markette alışveriş yaptığı belirtiliyor. Bu arada Japonya'da kadınlar tahta geçemediği ve Akihito'nun oğulları arasında erkek çocuğu bulunan olmadığı için Japon kraliyet ailesinin uzun vadede bir krizle karşı karşıya kalmasından korkuluyor
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 19 yıl tüff yavv kim kaldı şimdi Bi Galler prensesi, bi de tutsi kabilesi şefinin kızı, eh ben yola düşeyim o zaman yetişeyim Galler e...
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 19 yıl değsemi??? benim aşktan yana çok kuyruk acım varda ondan öyle yazdım umarım değer dedim...
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 19 yıl JAPON PRENSES AŞKI İÇİN SARAY'DAN VAZGEÇTİ!!! Prenses Sayako (36), Tokyo belediyesinde çalışan nişanlısı Yoşiki Kuroda ile evlenmek üzere saraydan çıkarken alkışlarla uğurlandı. Düğünün yapılacağı beş yıldızlı otel ile sarayın arasında uzanan caddelere dizilen binlerce kişi, prensese iyi dileklerini iletti. Ülkedeki 1947 tarihli bir yasaya göre imparator ailesindeki kadınların evlendiklerinde unvan ve maaşlarından vazgeçmeleri gerekiyor. İmparator Akihito'nun tek kızı olan Sayako, 45 yıl önce teyzesinin evlenmesinden bu yana bu adımı atan tek prenses oldu. Prenses hafta sonunda yapılan uzun resmi törenlerle unvanını iade etmişti. Prenses Sayako'nun yeni hayatına hazırlık olarak ehliyet dersleri aldığı, süper markette alışveriş yaptığı belirtiliyor. Bu arada Japonya'da kadınlar tahta geçemediği ve Akihito'nun oğulları arasında erkek çocuğu bulunan olmadığı için Japon kraliyet ailesinin uzun vadede bir krizle karşı karşıya kalmasından korkuluyor hah afferem.......saraydan da oldu......gitti gözelim gelecek..........
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 19 yıl JAPON PRENSES AŞKI İÇİN SARAY'DAN VAZGEÇTİ!!! Prenses Sayako (36), Tokyo belediyesinde çalışan nişanlısı Yoşiki Kuroda ile evlenmek üzere saraydan çıkarken alkışlarla uğurlandı. Düğünün yapılacağı beş yıldızlı otel ile sarayın arasında uzanan caddelere dizilen binlerce kişi, prensese iyi dileklerini iletti. Ülkedeki 1947 tarihli bir yasaya göre imparator ailesindeki kadınların evlendiklerinde unvan ve maaşlarından vazgeçmeleri gerekiyor. İmparator Akihito'nun tek kızı olan Sayako, 45 yıl önce teyzesinin evlenmesinden bu yana bu adımı atan tek prenses oldu. Prenses hafta sonunda yapılan uzun resmi törenlerle unvanını iade etmişti. Prenses Sayako'nun yeni hayatına hazırlık olarak ehliyet dersleri aldığı, süper markette alışveriş yaptığı belirtiliyor. Bu arada Japonya'da kadınlar tahta geçemediği ve Akihito'nun oğulları arasında erkek çocuğu bulunan olmadığı için Japon kraliyet ailesinin uzun vadede bir krizle karşı karşıya kalmasından korkuluyor Bende vaz geçsemmi şevvalim ne dersin
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 19 yıl Bende vaz geçsemmi şevvalim ne dersin canın nasıl istiyorsa sen sarayı bırakıp çadırdada yaşasan arkadasın gene yanında
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 19 yıl inan bana cadır hayatını saraya tercih ederim yazın ne keyif olur ahh valla köyde olsam yaylaya çıksam ohhh
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 19 yıl JAPON PRENSES AŞKI İÇİN SARAY'DAN VAZGEÇTİ!!! Prenses Sayako (36), Tokyo belediyesinde çalışan nişanlısı Yoşiki Kuroda ile evlenmek üzere saraydan çıkarken alkışlarla uğurlandı. Düğünün yapılacağı beş yıldızlı otel ile sarayın arasında uzanan caddelere dizilen binlerce kişi, prensese iyi dileklerini iletti. Ülkedeki 1947 tarihli bir yasaya göre imparator ailesindeki kadınların evlendiklerinde unvan ve maaşlarından vazgeçmeleri gerekiyor. İmparator Akihito'nun tek kızı olan Sayako, 45 yıl önce teyzesinin evlenmesinden bu yana bu adımı atan tek prenses oldu. Prenses hafta sonunda yapılan uzun resmi törenlerle unvanını iade etmişti. Prenses Sayako'nun yeni hayatına hazırlık olarak ehliyet dersleri aldığı, süper markette alışveriş yaptığı belirtiliyor. Bu arada Japonya'da kadınlar tahta geçemediği ve Akihito'nun oğulları arasında erkek çocuğu bulunan olmadığı için Japon kraliyet ailesinin uzun vadede bir krizle karşı karşıya kalmasından korkuluyor yuh be ben olsam direkt saray
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl Bekarlık sultanlık deriz.. Biz türkler evlendiğimizde zaten saraydan vageçmiş oluyoruz.. japon yapınca olay oluyor
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl en iyisini yapmış bence.ben olsam bende öyle yapardım!.. tabi değiyorsa karşıdaki kişi
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl ahhh sarayı bana versinler........ne aşklar bulurum kendime....
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 19 yıl ahhh sarayı bana versinler........ne aşklar bulurum kendime.... Yok o kadar kolay değil.. mesela ben.. 10 tane saraya kafamı çevirmem bile.. 90-60-90 oldumu başım kendiliğinden döner
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 19 yıl JAPON PRENSES AŞKI İÇİN SARAY'DAN VAZGEÇTİ!!! Prenses Sayako (36), Tokyo belediyesinde çalışan nişanlısı Yoşiki Kuroda ile evlenmek üzere saraydan çıkarken alkışlarla uğurlandı. Düğünün yapılacağı beş yıldızlı otel ile sarayın arasında uzanan caddelere dizilen binlerce kişi, prensese iyi dileklerini iletti. Ülkedeki 1947 tarihli bir yasaya göre imparator ailesindeki kadınların evlendiklerinde unvan ve maaşlarından vazgeçmeleri gerekiyor. İmparator Akihito'nun tek kızı olan Sayako, 45 yıl önce teyzesinin evlenmesinden bu yana bu adımı atan tek prenses oldu. Prenses hafta sonunda yapılan uzun resmi törenlerle unvanını iade etmişti. Prenses Sayako'nun yeni hayatına hazırlık olarak ehliyet dersleri aldığı, süper markette alışveriş yaptığı belirtiliyor. Bu arada Japonya'da kadınlar tahta geçemediği ve Akihito'nun oğulları arasında erkek çocuğu bulunan olmadığı için Japon kraliyet ailesinin uzun vadede bir krizle karşı karşıya kalmasından korkuluyor saf mıdır nedir yaw..
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl Ne var bıunda bende kralıktan vaz geçtim aşkım için..)) Şimdi krallığın adı, aşkımın izi kaldı..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.