Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Forumda tanıştığımız ilk günden bu yana sevgisini ve saygısını hiç esirgemeyen canım ablam...Yüreği güzel,kendi güzel :wub:

İşte o günden beridir peşimi hiç bırakmadı :grin: Hikayelerimde başına ne gelirse gelsin asla isyan etmeyen anlayışlı güsel ablam benim :lol: Seni Çok seviyorum ve iyi ki tanıdım seni :wub::hug::clover:

Gönderi tarihi:

Vay,sevgili mantıcım için topic açmış Gece'm Yağmur'um..:)Pekte iyi yapmış.İlk yazan ben olayım madem..;)

Ece;Seviyesiyle ve dik duruşuyla bende hem saygı hemde sevgi duygularını beraber yaşatıyor.Arkadaşlığından hiçbir zaman rahatsızlık duymadım..Aradabir görünen,göründüğünde de sevdiklerini etrafına toplayan Ece,tanıdığım herkes tarafından sevilen nadir üyelerden..

Gece'min dediğine ben de katılıyorum,iyiki seni tanımışım.Hayat yüzüne hep gülsün arkadaşım..:clover:

Gönderi tarihi:

Foruma girdim ve şöyle bakınim derken sevdiğim arkadaşım taurusun topiğini gördüm..Hemen gidip bişeyler yazmak istedim ama birde baktımki bana topic açmış benim sevimli minik cadım... :)

Bitanem foruma ilk girdiğim günden beri seni öyle çok sevdimki, ogün bugündür bu sevgi hep katlanarak çoğladı çoğaldı..Şimdi ise çok güzel bir dost kazanmış oldum...Seni tanıdığım için bende çok ama çok mutluyum..Seni çok seviyorum ve hep yanındayım.. :wub::hug:

Taurus canım arkadaşım, yani mantıcım.. ;)

Çok güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim..Seni forumda baya sonraları tanıdım ama öyle sevdimki, dedim ya görür görmez gelip yazmak istedim..Aynı şekilde bende sana büyük saygı ve sevgi duyuyorum..Bende seni iyiki tanımışım arkadaşım.. :)

Çok mutlu oldum,tekrar teşekkür ederim..

Sevgiyle kalın.. :wub:

Gönderi tarihi:

forumda aramda gönül bağı olan insanlardan birisin ablacım.... :wub: her insanı kolay kolay sevemem sevdiğimide zor söylerim ama sende gerçekten bi abla şefkati görüyorum yaşının baya büyük olmasından kaynaklanıyo heralde :stuart::lol: sende bu garip laz uşağuni hiç unutma emi...hadi ALLAH'a emanet ol... :clover:

Gönderi tarihi:

Bu kadar yürekten çağırma beni!

Bir gece ansızın gelebilirim.

Beni bekliyorsan, uyumamışsan,

Sevinçten kapında ölebilirim.

Belki de hayata yeni başlarım,

İçimde küllenen kor alevlenir,

Bakarsın hiç gitmem kölen olurum,

Belki de seversin beni kim bilir.

Kal dersen, dağlarca severim seni,

Bir deniz olurum ayaklarında,

Aşk bu özleyiş bu, hiç belli olmaz,

Kalbim duruverir dudaklarında.

Ya da unuturum kim olduğumu,

Hatırlamam belki adımı bile,

Belki de çıldırır, deli olurum,

Sana kavuşmanın heyacanıyla...

Aşk bu, bilinir mi nereye varır,

Ne durdurur özlemini, seveni...

Bakarsın ansızın gelebilirim,

Bu kadar yürekten çağırma beni.

ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN

:hug::wub::clover:

Gönderi tarihi:
forumda aramda gönül bağı olan insanlardan birisin ablacım.... :wub: her insanı kolay kolay sevemem sevdiğimide zor söylerim ama sende gerçekten bi abla şefkati görüyorum yaşının baya büyük olmasından kaynaklanıyo heralde :stuart::lol: sende bu garip laz uşağuni hiç unutma emi...hadi ALLAH'a emanet ol... :clover:

Laz uşağu seni, ben seni hiç unuturmuyum :wub: Canım kardeşim çok teşekkür ederim, benimde bu forumda çok yakın bulup kalpten sevdiğim sayılı insanlardan birisin..Duygularımız karşılıklı.. :)

Tekrar teşekkür ederim, laz uşaklarının en bitanesi.. :D

Gönderi tarihi:
SEVGİLİ.. KRİPTEX1000........

KURBAN BAYRAMINI SEVDİKLERİNLE BERABER SAĞLIK VE HUZUR İÇİNDE GEÇİRMENİ DİLERİM.

BAYRAM TÜM iNSANLIĞA HAYIRLI OLSUN..!

353485b7622hd4.gif gul3335b15dlj8.gif 353485b7622hd4.gif

BU ARADA HEYECAN VE ÖZLEMLE BEKLENEN YENİ GELEN BİR YILINDA ULUSUMUZA SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK, BOLLUK VE BEREKET GETİRMESİNİ DİLİYORUM..!!

SEVGİLERİMLE..... :clover:

.....AĞ@_M_______

:clover:

Çok teşekkür ederim, seninde bayramın ve yeni yılın güzellikler içerisinde geçsin dilerim.. :clover:

Gönderi tarihi:

bu bölümle pek bir ilgim yok ama seni görünce yazmak istedim bir şeyler

seni tanımaktan mutluluk duyduğumu bilmeni isterim ...gönlünün güzelliği hiç eksik olmasın sevgiyle kal..

(tatlıyı unutmuş değilim haberin olsun) :lol:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
bu bölümle pek bir ilgim yok ama seni görünce yazmak istedim bir şeyler

seni tanımaktan mutluluk duyduğumu bilmeni isterim ...gönlünün güzelliği hiç eksik olmasın sevgiyle kal..

(tatlıyı unutmuş değilim haberin olsun) :lol:

Kaptan çok teşekkür ederim...Bende seni tanımaktan çok mutluyum..Bil ve sakın unutma :)

Tatlıyı bende unutmadım :)

• 1 ay sonra...
  • 9 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Kendi öz ablam olsa bu kadar severdim herhalde :wub: O'nun için söyleyecek o kadar çok şey var ki ama O hepsini biliyor aslında -_- Ablacım, zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım... :hug: Seni Çok Seviyorum, Mutlu yıllar ablacım :sorcerer:

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:
Kendi öz ablam olsa bu kadar severdim herhalde :wub: O'nun için söyleyecek o kadar çok şey var ki ama O hepsini biliyor aslında -_- Ablacım, zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım... :hug: Seni Çok Seviyorum, Mutlu yıllar ablacım :sorcerer:

Biliyorum bu cevap için çok geç kaldım ama sık giren biri değilim,bunu çok iyi biliyorsun minnoşum :wub:

Belki aynı cevap olacak ama, kendi öz kardeşim olsa bende bu kadar severdim canım benim.. gel şöyle bir kucaklayam seni :hug:

Balım, sen küçük bir minnoştun aslında ama artık büyüdün anne oldun..Büyüdün dediysem hala benim gözümde minnoşsun bunu netleştirelim -_- Dilerim bebişinle birlikte nice güzel zamanları,tüm ailenle birlikte mutllu ve sağlık dolu geçirirsin..Dilerim Rabbim, senin ve minik yavrun için gözünün gördüğü,gönlünün dilediği herşeyi sana nasib eder..

Bende her zaman, istediğin heran yanındayım bunu biliyorsun..Gerçi tekrarlamaya gerek yok ama bazen bunu duymak,hissetmek kadar değerli olup insana bir kat daha güç katıyor..O yüzden ben arada sırada bunu dillendirmekten yana olanlardanım..Yoksa içimizdeki zaten dışımızda..

Seni çok ama çok seviyorum anne minnoşum :wub::hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.