Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Forumda tanıştığımız ilk günden bu yana sevgisini ve saygısını hiç esirgemeyen canım ablam...Yüreği güzel,kendi güzel İşte o günden beridir peşimi hiç bırakmadı Hikayelerimde başına ne gelirse gelsin asla isyan etmeyen anlayışlı güsel ablam benim Seni Çok seviyorum ve iyi ki tanıdım seni Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Vay,sevgili mantıcım için topic açmış Gece'm Yağmur'um..:)Pekte iyi yapmış.İlk yazan ben olayım madem.. Ece;Seviyesiyle ve dik duruşuyla bende hem saygı hemde sevgi duygularını beraber yaşatıyor.Arkadaşlığından hiçbir zaman rahatsızlık duymadım..Aradabir görünen,göründüğünde de sevdiklerini etrafına toplayan Ece,tanıdığım herkes tarafından sevilen nadir üyelerden.. Gece'min dediğine ben de katılıyorum,iyiki seni tanımışım.Hayat yüzüne hep gülsün arkadaşım.. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Foruma girdim ve şöyle bakınim derken sevdiğim arkadaşım taurusun topiğini gördüm..Hemen gidip bişeyler yazmak istedim ama birde baktımki bana topic açmış benim sevimli minik cadım... Bitanem foruma ilk girdiğim günden beri seni öyle çok sevdimki, ogün bugündür bu sevgi hep katlanarak çoğladı çoğaldı..Şimdi ise çok güzel bir dost kazanmış oldum...Seni tanıdığım için bende çok ama çok mutluyum..Seni çok seviyorum ve hep yanındayım.. Taurus canım arkadaşım, yani mantıcım.. Çok güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim..Seni forumda baya sonraları tanıdım ama öyle sevdimki, dedim ya görür görmez gelip yazmak istedim..Aynı şekilde bende sana büyük saygı ve sevgi duyuyorum..Bende seni iyiki tanımışım arkadaşım.. Çok mutlu oldum,tekrar teşekkür ederim.. Sevgiyle kalın.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 forumda aramda gönül bağı olan insanlardan birisin ablacım.... her insanı kolay kolay sevemem sevdiğimide zor söylerim ama sende gerçekten bi abla şefkati görüyorum yaşının baya büyük olmasından kaynaklanıyo heralde sende bu garip laz uşağuni hiç unutma emi...hadi ALLAH'a emanet ol... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Bu kadar yürekten çağırma beni! Bir gece ansızın gelebilirim. Beni bekliyorsan, uyumamışsan, Sevinçten kapında ölebilirim. Belki de hayata yeni başlarım, İçimde küllenen kor alevlenir, Bakarsın hiç gitmem kölen olurum, Belki de seversin beni kim bilir. Kal dersen, dağlarca severim seni, Bir deniz olurum ayaklarında, Aşk bu özleyiş bu, hiç belli olmaz, Kalbim duruverir dudaklarında. Ya da unuturum kim olduğumu, Hatırlamam belki adımı bile, Belki de çıldırır, deli olurum, Sana kavuşmanın heyacanıyla... Aşk bu, bilinir mi nereye varır, Ne durdurur özlemini, seveni... Bakarsın ansızın gelebilirim, Bu kadar yürekten çağırma beni. ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 forumda aramda gönül bağı olan insanlardan birisin ablacım.... her insanı kolay kolay sevemem sevdiğimide zor söylerim ama sende gerçekten bi abla şefkati görüyorum yaşının baya büyük olmasından kaynaklanıyo heralde sende bu garip laz uşağuni hiç unutma emi...hadi ALLAH'a emanet ol... Laz uşağu seni, ben seni hiç unuturmuyum Canım kardeşim çok teşekkür ederim, benimde bu forumda çok yakın bulup kalpten sevdiğim sayılı insanlardan birisin..Duygularımız karşılıklı.. Tekrar teşekkür ederim, laz uşaklarının en bitanesi.. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 SEVGİLİ.. KRİPTEX1000........ KURBAN BAYRAMINI SEVDİKLERİNLE BERABER SAĞLIK VE HUZUR İÇİNDE GEÇİRMENİ DİLERİM. BAYRAM TÜM iNSANLIĞA HAYIRLI OLSUN..! BU ARADA HEYECAN VE ÖZLEMLE BEKLENEN YENİ GELEN BİR YILINDA ULUSUMUZA SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK, BOLLUK VE BEREKET GETİRMESİNİ DİLİYORUM..!! SEVGİLERİMLE..... .....AĞ@_M_______ Çok teşekkür ederim, seninde bayramın ve yeni yılın güzellikler içerisinde geçsin dilerim.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 bu bölümle pek bir ilgim yok ama seni görünce yazmak istedim bir şeyler seni tanımaktan mutluluk duyduğumu bilmeni isterim ...gönlünün güzelliği hiç eksik olmasın sevgiyle kal.. (tatlıyı unutmuş değilim haberin olsun) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Kaptan bende unutmuş değilim Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 bu bölümle pek bir ilgim yok ama seni görünce yazmak istedim bir şeyler seni tanımaktan mutluluk duyduğumu bilmeni isterim ...gönlünün güzelliği hiç eksik olmasın sevgiyle kal.. (tatlıyı unutmuş değilim haberin olsun) Kaptan çok teşekkür ederim...Bende seni tanımaktan çok mutluyum..Bil ve sakın unutma Tatlıyı bende unutmadım Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Kaptan bende unutmuş değilim Sen neyi unutmadın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Mantı.. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 özledin dimi, ne zamandır mantı demedim sana Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Seni göremiyoruz ki,mantını görebilelim yaw.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Sen neyi unutmadın Tatlıyı ve seni Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 ablacım bayramın mübarek olsun... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Kendi öz ablam olsa bu kadar severdim herhalde O'nun için söyleyecek o kadar çok şey var ki ama O hepsini biliyor aslında Ablacım, zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım... Seni Çok Seviyorum, Mutlu yıllar ablacım Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2008 Kendi öz ablam olsa bu kadar severdim herhalde O'nun için söyleyecek o kadar çok şey var ki ama O hepsini biliyor aslında Ablacım, zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım... Seni Çok Seviyorum, Mutlu yıllar ablacım Biliyorum bu cevap için çok geç kaldım ama sık giren biri değilim,bunu çok iyi biliyorsun minnoşum Belki aynı cevap olacak ama, kendi öz kardeşim olsa bende bu kadar severdim canım benim.. gel şöyle bir kucaklayam seni Balım, sen küçük bir minnoştun aslında ama artık büyüdün anne oldun..Büyüdün dediysem hala benim gözümde minnoşsun bunu netleştirelim Dilerim bebişinle birlikte nice güzel zamanları,tüm ailenle birlikte mutllu ve sağlık dolu geçirirsin..Dilerim Rabbim, senin ve minik yavrun için gözünün gördüğü,gönlünün dilediği herşeyi sana nasib eder.. Bende her zaman, istediğin heran yanındayım bunu biliyorsun..Gerçi tekrarlamaya gerek yok ama bazen bunu duymak,hissetmek kadar değerli olup insana bir kat daha güç katıyor..O yüzden ben arada sırada bunu dillendirmekten yana olanlardanım..Yoksa içimizdeki zaten dışımızda.. Seni çok ama çok seviyorum anne minnoşum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.