Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

şu anda yayınlanmakta olan beyaz show da konuk olan çok sevgili (!) sanatçımız(!) neconun magazin haberciliği ve hukuki yaptırımlar konusundaki açıklamaları gençlerimize örnek(!) oluşturacak niteliktedir. çok yazık. kamuya mal olmuş bir kişinin yasalardan ve magazin haberciliğinden bukadar bihaber olması, kendisini görüntüleyen muhabiri dövdüğünü iddia etmesi onun dobralığını mı gösterir? kendisi öyle iddia etse de bence kamuya mal olmuş kişi kavramının ne olduğunu bir araştırsın. google diye bir site var www.google.com diye yazılır arama çubuğuna sevgili neco. yukarıda adı geçen kavramı yazarsanız size kamuya mal olmuş kişinin hukuki hak ve sorumlulukları konusunda açıklayıcı bilgiler verir. ülkemizde adaleti bukadar yer altına almanız affedilmez bir hatadır. sizin gafınızdır bence. kendinize geliniz ve çemkirdiğiniz insanlar sayesinde geldiğiniz yerin sorumluluklarını unutmayınız. yarın çık ağlarsınız bizi kimse hatırlamıyor diye. gazetecileri küstürmeyiniz onlar değil siz zararlı çıkarsınız. geçmiş olsun acı bir gaf...

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

ewt bnde şu an beyaz show u izliorumm. şu anda beyaz konukları çağarıyor. ve o bir türkiyenin gururu büyük bir kalecii o biirrr kaleciii yaşarmışş:D:D

gerçekten çok severek izliorum...:):)

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Beni tv de Beyaz kadar güldürmeyi ve eğlendirmeyi başaran başka bir program yoktur..

Çok uzun zamandır izleyemiyorum önceden saat sorunu vardı şimdi erkene alındı ama bir türlü denk düşüremiyorum.

Beyaz'ı çok beğeniyorum hazır cevaplılığı sempatikliği ve muthiş espirileri...

Standup programları içerisinde izlenmeye tek değer Beyaz Show dur..

Beyaz'dan bazı inciler alıntıladım size :D

EZAN VE TOP

İlkokul çağlarımda sokakta arkadaşlarımla top oynarken, annem hep balkondan cağırır:

"Oğlum Beyazıt ezan okunuyor, eve gel."

O zamanlar namaz da kılmıyorum. Neden ezan okununca eve gideceğim? O dönemde ezan okunurken benim gibi eve gitmeyip top oynayan arkadaşlarımı tanıyor musunuz:

Hakan Şükür, Sergen, Hasan Şaş, İlhan Mansız..

Peki, benle beraber ezan okunurken eve giden arkadaşlarımı tanıyor musunuz:

Ben, Yaşar Nuri Öztürk ...

CEP TELEFONU

Cep telefonlarının yeni çıktığı zamanlar, iki eleman cuma namazında birisi telefonu o gün almış, namazın ortasında acemi abinin telefonu başlıyor zitdirii zitdiriii...

Bütün millet küfür ederken abinin çabalarını gören arkadaşı aynen şöyle diyor:

"kul euzu birabbin nas -yes'e bas-melikin nas -yes'e bas- ilahin nas yese bas"

Bittim buna :alkis:

Gönderi tarihi:

Biliyor musunuz beyazla ayni lisenin ogrencisiyiz :)

Oda gemlik lisesi bende :D

Lise hayatinda onun doneminden kalan ogretmenlerimiz hep anlatirlardi onu ;)

• 9 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Dün konuklarından bitaneside Hazal KAYA idi... :wub: :wub: :wub: çok güzel bi program beyaz'ı tebrik ediyorum...

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Beyaz gerçekten çok başarılı. Hem Beyaz Show programında hem de Cnntürk'te yayınlanan Nası Yani programında esprileriyle, sevimliliği ile bir numara :) Yaptığı programlar çok kaliteli ve seviyeli! Bu akşam 20.30'da Cnntürk'te yayınlanıcak olan Nası yani programında kendisini izleyebilirsiniz. Yazmışken konukları da söyliim bu akşam Beren Saat, Belçim Erdoğan, Murat Yıldırım, Vatan Şaşmaz ve Süleyman Akdi programda olucaklar. Çok keyifli olucağına eminim ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.