Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

BU ÜLKEDE HALA DEMOKRASİYİ, DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ İÇİNE SİNDİREMEMİŞ, KİTAP YAKAN CUNTACI ZİHNİYETİN SON KIRINTILARI OLARAK GÖRÜYORUM BU CÜRUHU... BU TARTIŞMA; ANAYASANIN BAŞBAKANA FIRLATILACAK BİR OBJEDEN İBARET OLARAK GÖRÜLDÜĞÜNÜN BİR İSPATIDIR.

NE DEMEK KARDEŞİM...BU MAL BENİM, MÜLKİYETİ BANA AİT, DEVLETİN YAPISINI BOZACAK ÖZEL BİR KONUMU DA YOK, BEN BU MALI İSTEDİĞİME HİBE EDERİM.

İSTER LİONSLARA, İSTER KİLİSEYE, İSTER CAMİYE HİBE EDERİM. TOPLAMAK, İSTEMEK KONUSUNDA BİR YASAK KOYABİLİRSİN (ki o bile demokrasinin ruhuna aykırı) AMA BENİM KENDİME AİT OLAN BİR MALI İSTEDİĞİME HİBE ETMEME , BAĞIŞLAMAMA MANİ OLAMAZSINIZ.

GEREKİRSE 1998 KURBANINDA YAPTIĞIMI TEKRARA YAPARIM.

 

evin bahçesindeki kurban derisini ,THK arabasının görevlisi benden izin almadan bahçeye girip almaya kalktı. elinden deriyi zorla aldı, arabanın bagajından da benzini aldım, THK kamyonetinin önünde, yolun ortasında üstüne benzini döküp deriyi y a k t ı m.

 

(THKnın gelirinin kaçta kaçını mehmetçik vakfına, çocuk esirgeme kurumuna, diyanet vakfına verdiği..... kaçta kaçını ise burjuvanın zengin şımarık çocuklarına pilanörlük amatör paraşütçülük dersleri, balolar ve eğlenceleriçin harcadığı ayrı bir tartışma konusu....!)

Gönderi tarihi:

OBJEKTİF 35 SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM BENDE DERİYİ THK NA VERMEKTENSE YAKMAYI TERCİH EDERİM :thumbsup: DERİLERDEN ELDE ETTİKLERİ GELİRLE ÇOLUKLARININ ÇOCUKLARININ EĞLENCE MASRAFINI KARŞILIYORLAR. EĞER SIRF GEÇEN SENEYE KADAR TOPLANAN DERİLERİ VERSELERDİ DİYANETE, MEHMETÇİĞE, ÇOCUK ESİRGEMEYE ; HER MAHALLEDE BİR KUR'AN KURSU OLURDU, BİR TANE BİLE FAKİR ŞEHİT AİLESİ KALMAZDI, ÇOCUK ESİRGEMEDEKİ ÇOCUKLARDA HALLERİNDEN HİÇ OLMADIKLARI KADAR MEMNUN OLURLARDI...........

  • 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Vatan hinliginin türleri vardir.

kimileri devlete ve kamuya ait zenginlikleri dis ya da ic hortumcu sermayeye peskes ceker. Kimileri bankalari hortumlar. Kimileri de depremde (gölcük) ölenlerin bile kafir olduklari inancina dayli bir politika ile vatan hainligini görevlerini sürdürürler.

Bunlar kisaca bidiklerimiz ve önlem almasi kolaydir.

 

Bilmedigimiz, farkinda olmadan ya da takiye yaparak sürdürülen vatan hainligi kampanyasi ise tamamen düsünce özürlü olmaktan kaynaklanir. Zira bu kisiler secmendir ve ülkelerini sevdiklerini herkesten cok söyleseler de oylarini, gidip ülkeyi satmaya aday partilere verirler. Oy verdikleri partiler de kurumlar icinde örgütlesir, kadrolasir, sonra....lar gibi kurumlara saldirir, derileri yakariz:-)

 

SU VEYA BU BICIMDE ÜLKENIN TÜM KURUMLARINA USTACA SALDIRIRLAR, AMA NEDENSE HIC BIRI ORTAYA CIKIP BAZILARI GIBI CUMHURIYET;LAIKLIK, BILIM VE SANAT DÜSMANI OLDUKLARINI BIR TÜRLÜ ITIRAF ETMEZLER.

 

YORUM SIZIN.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.