Φ Genco Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 yok hocam ya admin misin yoksa sen the boss filan genco , çizgi karakter bi tane cem karacayla alakası filan yok Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 hoşgeldin gencoo.. ben estikçe gürlecek olansın demüü... bana böle bi soru sorduğunu hatırlıyoruumm Alıntı
Φ Genco Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 hoşgeldin gencoo.. ben estikçe gürlecek olansın demüü... bana böle bi soru sorduğunu hatırlıyoruumm evet sormuştum yeniydim ve bi yere mesaj yazmam gerekiyordu hoşbulduk (o yoncayı iade etmiyorum bak bu başkası) Reca ederim... Sen bana bakma.. arada bass verip sonrada fosss ettirim.. Gerisi zaten ya boşşş yada fişşş.. anlayacağın falan filan.. İyi paylaşımlar... Sevgiyle.. eyvallah the boss Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 genco hoşgeldin foruma eminim çok eğleniceksin Alıntı
Φ Genco Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 hoşbulduk mineu sen buranın pastacımısın doğumgünü kutlamada bir numarasında o yüzden sordum hani bi çıkar filan var mı diye Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Hoşgeldin Genco Alıntı
Φ Genco Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 hoşbulduk gece yağmuru saol AÇA .. ağzına sinek kaçıcak Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 sen buranın pastacımısın doğumgünü kutlamada bir numarasında o yüzden sordum hani bi çıkar filan var mı diye evet o avatarındaki fare de dile gelmiş zaten baksanıza : ''yeter artıkkk no pasta...peynir peynir diyo sanki...'' Alıntı
Φ Genco Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 peynir , pasta farketmez yeter ki karnımı doyur Genco fiye kızıyor o kravat filan da takmış ki ciddi adam havasına bürünsün Alıntı
Φ Genco Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 iyidir boss sen nasılsın karizmatik olma gibi bi çabam yok hocam , maksat zaman geçsin yapayım da karizmatik olayım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.