Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl Yazar yok hocam ya admin misin yoksa sen the boss filan genco , çizgi karakter bi tane cem karacayla alakası filan yok
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl hoşgeldin gencoo.. ben estikçe gürlecek olansın demüü... bana böle bi soru sorduğunu hatırlıyoruumm
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl Yazar hoşgeldin gencoo.. ben estikçe gürlecek olansın demüü... bana böle bi soru sorduğunu hatırlıyoruumm evet sormuştum yeniydim ve bi yere mesaj yazmam gerekiyordu hoşbulduk (o yoncayı iade etmiyorum bak bu başkası) Reca ederim... Sen bana bakma.. arada bass verip sonrada fosss ettirim.. Gerisi zaten ya boşşş yada fişşş.. anlayacağın falan filan.. İyi paylaşımlar... Sevgiyle.. eyvallah the boss
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl Yazar hoşbulduk mineu sen buranın pastacımısın doğumgünü kutlamada bir numarasında o yüzden sordum hani bi çıkar filan var mı diye
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 18 yıl Yazar hoşbulduk gece yağmuru saol AÇA .. ağzına sinek kaçıcak
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 18 yıl sen buranın pastacımısın doğumgünü kutlamada bir numarasında o yüzden sordum hani bi çıkar filan var mı diye evet o avatarındaki fare de dile gelmiş zaten baksanıza : ''yeter artıkkk no pasta...peynir peynir diyo sanki...''
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 18 yıl Yazar peynir , pasta farketmez yeter ki karnımı doyur Genco fiye kızıyor o kravat filan da takmış ki ciddi adam havasına bürünsün
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 18 yıl Yazar iyidir boss sen nasılsın karizmatik olma gibi bi çabam yok hocam , maksat zaman geçsin yapayım da karizmatik olayım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.