Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Herşeyin yalnızca para olmadığına inanmak isteyen ordusunun bir bireyi olarak yaşamayı tercih etmek bizleri her nekadar bir müddet için rahatlatsa da bombaların çıkardığı toz bulutları dağıldığında aslında ne kadar da güçsüz olduğumuz bir kere daha anlıyoruz, ve bir kere daha mağlubiyetin şarabından içiyoruz bizi sarhoş etsin diye.....

Aslında Doğu her zaman mağlup olmadı, yengilerimiz de oldu sayısız, lakin mevcut durum çoğu zaman durumun kendisinden başka bir şeyi ifade etmez, etmiyor da. Geçenlerde tekra ve yeniden izlediğim filmde şöyle buyuruyordu iskender ; Bu adam daryus ; askerleri ve onun halkı yalnızca birer köle, biz ise onları özgürleştirmek için savaşıyoruz burada.... Kim özgürdü kim esir bunu o insanların ruh halleri ile ilintileyebilirsiniz. Bu gün için Buş'un amerkiasının askerlerinin de aynı fikirle aynı toprakları adımladıklarını izliyoruz, lakin ısrarla bir gerçeği görmezden geliyoruz ; BU topraklar Kimin ?

Kabul edelim ya da etmeyelim bu kültür, içerisinde yaşadığımız uluslu topraklardan çok daha fazlasını ifade ediyor. Geçenlerde burada bir yerde Bu ülkenin, bu kültürün savunması Suriyeden başlar, ıraktan başlar demiştim ve eklemiştim, inşallah bizi yönetenler Irak'ta mağlup olannın Saddam değilde Türkiye olduğunu hatırlayıp, Suriye işgal edilmeden gerekli önlemleri alırlar diye. Bir nlem alaırlar mı ? daha da önemlisi alabilirler mi ? Zannetmiyorum, sadece yazıyorum . Bütün iktisadi kanalları dolara endekslenmiş diğer ülkeler gibi çaresiz ellerimiz açık af dileneceğiz ABEDE'den ya da öleceğiz....

Biz burada baş örtüsü ile uğraşırken birileri buralarda örtecek ya da örtmeyecek baş kalmayıncaya kadar bizi yok etmek için hazırlanıyor, hazırlanırken de bir yerlerde bütün başları alıyor hem de özgürlük için....

Biz bu konuda bile Saddamın ****** olduğu kadar buş'un katil olduğunu anlamak yerine, gidene gülele gülele gelene hoşgeldin dedik. Çok düşlediğimiz avrupa ABEDE'ye destek vermekten başka ciddi birşey yapamadı, zira Abede kendi terörüne destek vermeyenleri El kaide aracılı ile vurdu ( İspanya )

Sakın her halükarda dayak yiyeceksek daha medenisini yiyelim diye de düşünmeyelim, zira daha şerefli olan işler de var bu dünyada....

Şimdi daha açık olarak görülüyor ki ne Afganistan'da ne Irak'ta yenilen yalnızca afganlılar ıraklılardı, fakat bizdik de yenilen...... Ülke olarak ne zaman bir sıçrama yapmaya kalksak kafamıza vurdular ; solcu sağcı oyunundan bu ülke yüz yılını kaybetti.... Güneydoğu olaylarından dolayı yüzlerce yılını... kaybetmeğe devam ediyoruz..... Elbette insanlar fikirlerini söyleyecek, kendi istediği gibi ama kimseye zarar vermeden de yaşayacak, zira ömür kısa....

Lakin ne zaman gerçekten hakiki sorunlarımızı tartışmaya başlayacağız bilemiyorum..

Hiç dikkat ettiniz mi bu forumun en çok okunan yazısı ne hakkında ?

Arkadaşlar hiçkimse Bozan'nın zırvalarını okumuyor..... En çok bakılan yer CV'lerle ilgili bölüm zira bu ülkede insanlar herşeyden önce işsiz. Karın tokluğuna çalışanları da bu sınıfa alırsak durum ne kadar da feciii.

Bunlar bu ülkenin siyasetinin benim açımdan zayıf yönleri. Lakin herşeye rağmen sonuna kadar devam.... Hepinizi saygıyla selamlıyorum, hepiniz bire değersiniz ; inançlı da olsanız, inançsız da olsanız, Liberal de olsanız, muhafazakar da olsanız, genç de olsanız, ihtiyar da olsanız, lakin unutmayın hepimiz sizin gibiydik ve hepiniz bizim gibi olcaksınız ; İHTİYAR

BİT

BOZAN

İHTİYAR

TEŞKİLATI

Gönderi tarihi:

Peki nolucak baba kaçınılmaz sonu mu bekliycez.Durum tesbiti yapmakla bu işten çıkamazsın..Büyüğümüz olarak çözüm önerileri de getirmen lazım

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.