Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2005 20 yıl MECBUR KALDIĞIM İÇİN GÖNDERDİM AMA NE MECBURİYETİM VAR BİLEMİYORUM GÖNDEREN BAYAN ARKADAŞIDA ÖPÜYORUM O ANLAMIŞTIR. Selam Arkadaşlar > > Aşağıdaki yazıyı iyi okumanızı ve gerçekten inanmanızı istiyorum. > > çünkü > ben > > önce inanmadım işlerim hep ters gitti. ve şimdi inanıyorum. lütfen > > sizde inanın, eğer inanmasanızda lütfen görüşlerini bildirmeyiniz. > > içinizde bir > > sır olarak kalsın. kimseyede bundan bahsetmeyin ve gödermeyin. ama > > ben > size > > inanmanızı tavsiye ederim. > > > **************************************************************************** > ** > > > > ALLAH RIZASI İÇİN OKUYUN > > "Ben 13 yaşında bir kız çocuğuyum. Muzdarip olduğum imkansız bir hastalığa > > doktorlar çare bulamadılar. Göz yaşımı silemeden şehitler şeyhi Hz. > > Hüseyin'in kızı Hz. Zeyneb'in türbesini ziyaret ettim ve orada > > uykuya daldım. Uykum arasında Hz. Zeynep ağzıma su dökerek ALLAH'ın > > izniyle iyi oalcaksın diye müjdeledi ve dedi ki başından geçen bu > > olayı yazıp halka dağıtmamı istedi, bende olanı yazdım halka > > dağıttım." Yazdıklarımdan bir tanesini bir şahsa verdim. 18 gün > > sonra zengin oldu. Bir tanesini zengin > bir > > şahsa verdim umursamadı, 18 gün sonra servetini kaybetti. Bir > > tanesini memura verdim önemsemedi 18 gün sonra hapse girdi. Bende > > 130 tane yazdım halka dağıttım. İnanlar mutlu, inanmayanlar perişan > > oldular. Bu yazı kimin > > eline geçerse 13 adet çoğaltıp 13 kişiye dağıtsın. Bu yazıyı > > dağıtanın 18 gün sonra muradı olacaktır. ALLAH'ın izniyle Hz. Zeyneb'in şerefiyle 13 > > gün sonra olacaktır. Bu yazıyı çevrenizi umursamaz ilgilenmeyip > > dağıtmaz ise felakete uğrayabilirsiniz. ALLAH'ın şefkatini, > > rahmetini, bereketini üzerinizden eksik etmesin acele edin felakete > > uğramayın. 13 adet yaz dilek > > tutunca doğru ne istiyorsan yap, 13 gün sonra dileğin ALLAH'ın > > izniyle olacak, inanın lütfen rica ederim. > > "Hz. Muhammed'den (S.A.V) geçse dağdan taştan bu ALLAH İlaheilel > Rasulullah > > Salatle Sayıtla Seresen gölgesinde sen muradımı kabul eyle > > meleklerin duasıyla kar yağdır." Suya hikmetinle anı bu dua 1831 > > yılında birinin > eline > > geçmiş 7 kapıya gitmiş zengin olmuş, bir zenginin eline geçmiş > > yırtıp > atmış > > 20 gün geçmiş evi yanmış, fakirin eline geçmiş çok sevinmiş inanmış parası > > olmuş, Çocuğu olmayanın eline geçmiş çocuğu olmuş, bu dua kimin > > eline geçerse bununla bir iki gün içinde 6 tane dağıtsın 4 gün > > içinde ne > olacağını > > göreceksiniz. > > ALLAH için... > > MUHAMMED (S.A.V) > > > > LÜTFEN OKU > > > > Çıktısını alıp dağıtırsanız daha güzel olur. > > Saygılar.
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2005 20 yıl Yaziklar olsun. Ülkemiz insani hala bu ortaca zigniyetiyle nasil boca olmus. Hizla bilgisizlestirilen, ültürden arindirilmis insan toplluluklarinin akibetleri hakkinda tarihte sayisiz medeniyetler vardir. Bu gün dahi bilgisizlestirlmis toplumlarin basina gelenleri görmüyor musunuz. Bilim adamlari, doktorlar, mühendisler mimarlar sanatcilar bosuna mi yillarca dirsek cürütüyorlar. Bu hurafelere inanin diye mi? Islam dünyasi 1500 yildir dua diyor, bakiniz hallerine. calismak yerine dua ve mektuplarla yardimlar dileniyor. Bu insanlik adina utanilacak bir sey. Biraz da bu acilari basiniza saranla degil, bu acilari islam dünyasinin basina saranlara müsade edenlerle ilgilenin lütfen.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.