Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 18 yıl SİZLER İÇİN HAZIRLADIM SIRA SİZDE BUYRUN BUYRUN BURDAN SELAMETLE
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 18 yıl ilk gelen benim hemen alayim senin kasedini izninle taurusmutis Okaniil tesekkürler
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 18 yıl Yazar ilk gelen benim hemen alayim senin kasedini izninle taurusmutis Okaniil tesekkürler BEN TEŞEKKÜR EDERİM NEDEMEK
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 18 yıl ilk gelen benim hemen alayim senin kasedini izninle taurusmutis Okaniil tesekkürler Yemeklerden yarım saat önce 15 dk. Dinlersen iştah kesici özelliğiyle kilo kontrolü sağlıyabilirsin..
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 18 yıl Olivia bakmalısın buraya.. + Şeker hediyeli :lol: Puahahh... Fırlama hee.. Canımsın bee.. Süperr düet yapmışız..
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 18 yıl Yemeklerden yarım saat önce 15 dk. Dinlersen iştah kesici özelliğiyle kilo kontrolü sağlıyabilirsin.. iyi peki ben ozaman yemekten 15 dk sonra dinleyim Hersey Gönlünüzce olsun Arkadaslar..
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 18 yıl iyi peki ben ozaman yemekten 15 dk sonra dinleyim Hersey Gönlünüzce olsun Arkadaslar.. O kadar çabuk mu acıkıyorsun.. Şaka şaka.. Teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl !!!!!!Kahramanmaraşlı Mustafa Çıktı Tüm Müzik Marketlerdeeeeee!!!!!!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.