Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 18 yıl Ayrık Rüzgarı ne olur ayrılıgın, rüzgarı esmeden gel ne olur ayrılıgın, rüzgarı esmeden gel aramızdaki bagı, darılıp kesmeden gel aramızdaki bagı, darılıp kesmeden gel nerede isen gel artık, beklemekten yoruldum gezdigimiz yerlerde, seni arar bulurdum nerde isen, gel artık, beklemekten yoruldum gezdigimiz yerlerde, seni arar dururum bıraktıgın yerdeyim, kimseye sormadan gel bıraktıgın yerdeyim, kimseye sormadan gel benden başka birini, okşayip sarmadan gel benden başka birini, okşayip sarmadan gel nerdeysen gel artık, hasretinden yoruldum gezdigimiz yerlerde, seni arar bulurdum nerdeysen gel artık, beklemekten yoruldum gezdigimiz yerlerde, seni arar bulurdum SUAT SAYIN Bitmeyen Cilem Önce tutun elimden, sonra neden bıraktın Yılanmıs şarap gibi , yaktın icimi yaktın Yılanmıs sarap gibi, yaktın icimi yaktın Ecel kapımı calsa, yine kalbimde sensin Hem askımsin sevgilim, hem bitmeyen cilemsin Öyle günler yasadım, hem el öptüm hem etek dudağım yanar diye, su ictim üfleyerek Ecel kapımı calsa, yine kalbimde sensin Hem askımsın sevgilim, hem bitmeyen cilemsin SUAT SAYIN Ölsemde bir kalsamda bir ne anladım su dünyadan, ölsemde bir kalsamda bir ne anladim su dünyadan, ölsemde bir kalsamda bir nefret etim yasamaktan, ölsemde bir kalsamda bir nefret etim yasamaktan, ölsemde bir kalsamda bir ne olur hic dogmasaydım, bu dünyaya gelmeseydim ne olur hic dogmasaydım, bu dünyaya gelmeseydim bunca kahır cekmeseydim, ceksemde bir ölsemde bir ceksemde bir ölsemde bir... izdirapla gecti ömrüm, cile dolu her bir günüm izdirapla gecti ömrüm, cile dolu her bir günüm birgün olsun gülmez yüzüm, gülsemde bir ölsemde bir birgün olsun gülmez yüzüm, gülsemde bir ölsemde bir ne olur hic dogmasaydım, bu dünyaya gelmeseydim annamdan hic dogmasaydım, bu dünyaya gelmeseydim bunca kahır cekmeseydim, ceksemde bir ölsemde bir ceksemde bir ölsemde bir... SUAT SAYIN hepsi birbirinden güzel...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.