Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl Aşağıdaki sözcüklerin her birinde bir harfi yeni bir harfle değiştirin, ve elde ettiğiniz yeni sözcüklerden anlamlı bir cümle oluşturmaya çalışın.Kolay gelsin. açmak kanıtlarla gözlüksüz bulmaya kanıttan hatırlamak dibi kir şer
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl Olmadi tam biliyorum ama DENEME: ucmak kagittan kanatlarla.. kor gibi,yer bulmayi, sozluksuz hatirlasak.. siir oldu,yaklastim mi
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl al benden de atasözü her kör, ahmak gibi kağıtlarla sözlüksüz kanırtan bulmaca hazırlamaz
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2006 18 yıl Sözlüksüz bulmaca hazırlamak kağıttan kanatlarla uçmak gibi bir şey
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl ya da şöyle olabilir!!!! bahçalarda maydanoz bu ne biçim lacivert gel bana bazı bazı bugün yirmi üç nisan
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl Yazar ya da şöyle olabilir!!!! bahçalarda maydanoz bu ne biçim lacivert gel bana bazı bazıbugün yirmi üç nisan Bravo doğru cevap buydu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.