Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl http://www3.youtube.com/watch?v=8NehjhQ5M24 BENİM ADIM FİLİSTİN !!! ADI TÜM MEYDANLARDA YAZILAN FİLİSTİN BENİ SARAN VE KUŞATAN FİLİSTİN RUHUMUN EN DERİNLİKLERINE İŞLEYEN FİLİSTİN TOPRAKLARININ BENİ TANIDIGI BENİMDE ONU TANIDIGIM FİLİSTİN ONU DEĞİL BENİ PARÇALAYIN DEDİDIM VATANIM GEÇMİŞTEN BENİ HER AN ÇAĞIRAN SELAHATTIN BENİ BİNLERCE ESIRI VE MAHKUMUYLA HER ZAMAN YARDİMA ÇAĞIRAN MESCİD-İ AKSA ÜMMETİN İLK KIBLESI SİYONİSTLERİ ******* EDANLA ****** *** *** !! ****** ******** AKŞAM GOKYÜZÜNU FİLİSTİN BAYRAĞIYLA DONAT !!! FİLİSTİNİM....FİLİSTİNİM...FİLİSTİNİM !!!
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl Ben başka bir video daha izlemiştim. Yine bir Filistinli kız çocuğu babasının cesedi başında bağırıyordu. Hani forumda bazı arkadaşlarımız, "islam devletleri" ile birlik kurmamızdan vs den dem vuruyorlar ya. İşte o minik kız çocuğu, ABD ve İsrail'İn bölgedeki en sıkı müttefiki olan "islam devletleri" ne sesleniyordu ( suudi arabistan, mısır, ürdün, kuveyt, Birleşik arap emirlikleri, pakistan, bangladeş, Katar vs. vs) "utanın utanın utanın" diyerek.
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl Yazar Evet bencede utanılması gereken bir durum,o çocukların suçu ne?onlara bu kadar acıyı yaşatan ve tüm bu acılara sırf kendi çıkarları için seyirci kalan ülkelerin utanması lazım.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.