Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Valla Anubis'e anlat sen onu..:D

Gönderi tarihi:
iyiki doğmuşsun yoksa forumdakilere kim şaka yapardı :):wub:
:clover: Sedelina Doğum günün kutlu ve mutlu olsun arkadaşım :clover:

teşekkurler arkadaşlar :)

Gönderi tarihi:

:wassat::crying:

gerçi anubısle yaşıt sayılırız,oda bır mumya sanırsam :wassat:

Çakal başlı tanrı kız,azıcık saygılı olsana..:w00t:

Gönderi tarihi:
sedelina canımın içi doğum günün kutlu olsun :clover::wub: dilerim her zaman mutlu ve neşeli olursun :wub: seni seviyorum canım arkadaşım :clover:

sağol tatlımmmmm :wub:

Gönderi tarihi:

mesajımı soğuk bulmuş arkadaş, ben zati soğuk bir insanım -_-

sana derdimi anlattım sedoş, artık ne kadar umursarsın hiç bilemem, ben seninle olan arkadaşlığıma sanal gözü ile bakmadım, gerçek dostumsun dedim... galiba ben senin için sanalmışım... :unsure::D

yaww eskiden biri vardı, adı ruletmiydi neydi o bana demişti zaten sen sanalın tekisin diye bak görüyonmu sanalmışımda farkında değilmişim... :w00t:

valla illa ki yüzyüze görüşeceğiz seninle en kısa zamanda, artık o zaman senmi beni cırmalarsın benmi seni cırmalarım görücez... :devil:

çatlak sedoş, sen soğuk durursan ben no-frost olurum, sen sıcak durursan o zaman ben kömür sobası olurum onu bilesin... :shifty:

bu orkide sadece senin için, afroditim benim... :P

027orkide1cl0pi5.jpg

Gönderi tarihi:

yasadiklarimdan1.jpg

bu hediyemmmm....

butterfly.jpg

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.nice yıllara "Doğum günün kutlu olsun" ... :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:
mesajımı soğuk bulmuş arkadaş, ben zati soğuk bir insanım -_-

sana derdimi anlattım sedoş, artık ne kadar umursarsın hiç bilemem, ben seninle olan arkadaşlığıma sanal gözü ile bakmadım, gerçek dostumsun dedim... galiba ben senin için sanalmışım... :unsure::D

yaww eskiden biri vardı, adı ruletmiydi neydi o bana demişti zaten sen sanalın tekisin diye bak görüyonmu sanalmışımda farkında değilmişim... :w00t:

valla illa ki yüzyüze görüşeceğiz seninle en kısa zamanda, artık o zaman senmi beni cırmalarsın benmi seni cırmalarım görücez... :devil:

çatlak sedoş, sen soğuk durursan ben no-frost olurum, sen sıcak durursan o zaman ben kömür sobası olurum onu bilesin... :shifty:

bu orkide sadece senin için, afroditim benim... :P

027orkide1cl0pi5.jpg

kız ben şişkomuyum afrodıt deyon :P

Gönderi tarihi:
yasadiklarimdan1.jpg

bu hediyemmmm....

butterfly.jpg

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.nice yıllara "Doğum günün kutlu olsun" ... :clover::clover::clover:

teşekkurler,çok şekersin :clover::)

Gönderi tarihi:
75608.p.jpg

bu çiçekler forumun papatyası sedoşa... :wub:

mutlu yıllar.... :sorcerer:

dogumgunu02_thb.jpg

bu da ben... senin adına üflüyom pastanı..

ama dikkat et senin adına yemiyim... :sweatingbullets:

al ye,yemesem daha iyi :online2long: kilo yapar :lol:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

632817199701462449hv6.gif

İyi doğdun sedoşcummmmm :stuart:

Gönderi tarihi:

Doğum günün kutlu olsun sevgili sedelina... Unutma ki, bugün hayatının geri kalanının ilk günüdür. Nice mutlu yıllar geçirmeni dilerim...

İletilerin tarihine dikkat etmemişim... :blushing:

Biraz geç de olsa kabul et lütfen...

Gönderi tarihi:
Doğum günün kutlu olsun sevgili sedelina... Unutma ki, bugün hayatının geri kalanının ilk günüdür. Nice mutlu yıllar geçirmeni dilerim...

İletilerin tarihine dikkat etmemişim... :blushing:

Biraz geç de olsa kabul et lütfen...

önemli değil,teşekkurler :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.