Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Valla Anubis'e anlat sen onu..:D

Gönderi tarihi:
iyiki doğmuşsun yoksa forumdakilere kim şaka yapardı :):wub:
:clover: Sedelina Doğum günün kutlu ve mutlu olsun arkadaşım :clover:

teşekkurler arkadaşlar :)

Gönderi tarihi:
Valla Anubis'e anlat sen onu.. :D

:wassat::crying:

gerçi anubısle yaşıt sayılırız,oda bır mumya sanırsam :wassat:

Gönderi tarihi:

kutlarım sedelina.. :clover:

şebboy bıraktım..

Gönderi tarihi:

kutlarım sedelina.. :clover:

şebboy bıraktım..

şiir tadında sanırım,teşekkurler interlock :clover:

Gönderi tarihi:

:wassat::crying:

gerçi anubısle yaşıt sayılırız,oda bır mumya sanırsam :wassat:

Çakal başlı tanrı kız,azıcık saygılı olsana..:w00t:

Gönderi tarihi:

sedelina canımın içi doğum günün kutlu olsun :clover::wub: dilerim her zaman mutlu ve neşeli olursun :wub: seni seviyorum canım arkadaşım :clover:

Gönderi tarihi:
sedelina canımın içi doğum günün kutlu olsun :clover::wub: dilerim her zaman mutlu ve neşeli olursun :wub: seni seviyorum canım arkadaşım :clover:

sağol tatlımmmmm :wub:

Gönderi tarihi:

mesajımı soğuk bulmuş arkadaş, ben zati soğuk bir insanım -_-

sana derdimi anlattım sedoş, artık ne kadar umursarsın hiç bilemem, ben seninle olan arkadaşlığıma sanal gözü ile bakmadım, gerçek dostumsun dedim... galiba ben senin için sanalmışım... :unsure::D

yaww eskiden biri vardı, adı ruletmiydi neydi o bana demişti zaten sen sanalın tekisin diye bak görüyonmu sanalmışımda farkında değilmişim... :w00t:

valla illa ki yüzyüze görüşeceğiz seninle en kısa zamanda, artık o zaman senmi beni cırmalarsın benmi seni cırmalarım görücez... :devil:

çatlak sedoş, sen soğuk durursan ben no-frost olurum, sen sıcak durursan o zaman ben kömür sobası olurum onu bilesin... :shifty:

bu orkide sadece senin için, afroditim benim... :P

027orkide1cl0pi5.jpg

Gönderi tarihi:

yasadiklarimdan1.jpg

bu hediyemmmm....

butterfly.jpg

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.nice yıllara "Doğum günün kutlu olsun" ... :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

75608.p.jpg

bu çiçekler forumun papatyası sedoşa... :wub:

mutlu yıllar.... :sorcerer:

dogumgunu02_thb.jpg

bu da ben... senin adına üflüyom pastanı..

ama dikkat et senin adına yemiyim... :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:
mesajımı soğuk bulmuş arkadaş, ben zati soğuk bir insanım -_-

sana derdimi anlattım sedoş, artık ne kadar umursarsın hiç bilemem, ben seninle olan arkadaşlığıma sanal gözü ile bakmadım, gerçek dostumsun dedim... galiba ben senin için sanalmışım... :unsure::D

yaww eskiden biri vardı, adı ruletmiydi neydi o bana demişti zaten sen sanalın tekisin diye bak görüyonmu sanalmışımda farkında değilmişim... :w00t:

valla illa ki yüzyüze görüşeceğiz seninle en kısa zamanda, artık o zaman senmi beni cırmalarsın benmi seni cırmalarım görücez... :devil:

çatlak sedoş, sen soğuk durursan ben no-frost olurum, sen sıcak durursan o zaman ben kömür sobası olurum onu bilesin... :shifty:

bu orkide sadece senin için, afroditim benim... :P

027orkide1cl0pi5.jpg

kız ben şişkomuyum afrodıt deyon :P

Gönderi tarihi:
yasadiklarimdan1.jpg

bu hediyemmmm....

butterfly.jpg

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.nice yıllara "Doğum günün kutlu olsun" ... :clover::clover::clover:

teşekkurler,çok şekersin :clover::)

Gönderi tarihi:
75608.p.jpg

bu çiçekler forumun papatyası sedoşa... :wub:

mutlu yıllar.... :sorcerer:

dogumgunu02_thb.jpg

bu da ben... senin adına üflüyom pastanı..

ama dikkat et senin adına yemiyim... :sweatingbullets:

al ye,yemesem daha iyi :online2long: kilo yapar :lol:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

632817199701462449hv6.gif

İyi doğdun sedoşcummmmm :stuart:

Gönderi tarihi:

Doğum günün kutlu olsun sevgili sedelina... Unutma ki, bugün hayatının geri kalanının ilk günüdür. Nice mutlu yıllar geçirmeni dilerim...

İletilerin tarihine dikkat etmemişim... :blushing:

Biraz geç de olsa kabul et lütfen...

Gönderi tarihi:
Doğum günün kutlu olsun sevgili sedelina... Unutma ki, bugün hayatının geri kalanının ilk günüdür. Nice mutlu yıllar geçirmeni dilerim...

İletilerin tarihine dikkat etmemişim... :blushing:

Biraz geç de olsa kabul et lütfen...

önemli değil,teşekkurler :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.