Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 arkidişim dogum günün kutlu olsun ....nice mutlu yıllara ...hüzün senden uzak sevinç senden yakın olsun kendine... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 nice yıllara sedoşcğumuz........................ daha nice yıllar forumda görmek ümidiyle Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Ne neee Sedoşumun doğum günü mü bugün Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 buda senin hediyen ve dogum günü pastan Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Doğum günün kutlu olsun hayatım Hediyelerini kargoya verdim gelior Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 benimkileri de natali gönderiverio.. dimi kız nati??? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Yoo öle bişi demedim ben Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Doğum Günü Doğum günü hep ilktir. Aşık ilk tutulandır. Doğum günü sevgidir. Aşık delice sevendir. Doğum günü yaşlılık içerir. Aşık ihtiyarlayıncada gençtir. Doğum günü elemdir. Aşık hep kederlidir. Doğum günü hüzündür. Aşık deli divanedir. Doğum günü dönencedir. Aşık olan pervanedir. Doğum günü birlikteliktir. Aşık ayrıykende birdir. Doğum günü içtenliktir. Aşık içten içe bitendir. Doğum günü gelip geçer. Aşk ebediyete değin sürer. dogum günün için bir de şiir arkidişim , ama uydumu uymadımı çözemedim aama güzel şiir bence... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 kızım çaktırmasan yaw,,,, ayıp oluyo amma ha pişt sus bakimm sen göndercen ya kargoyla daha dün konuştuk ya..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Sedooooooooşş prenses sana hediye almayı unutmuuuuuuuşş Ahahaa hahaaa Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Kaan'cım acele etmişsin,Sedoş'un 100.yaşını yarın kutlayacağız.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Kaan'cım acele etmişsin,Sedoş'un 100.yaşını yarın kutlayacağız.. abicim valla ben bügün kutladım gündüz evde deyilim ..akşama geç olur o yüzden bügün yazayım dedim ne güzel işte abicim bügünden hatırlattık herkese ....pastaları hazırlayın..... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Sedooooooooşş prenses sana hediye almayı unutmuuuuuuuşş Ahahaa hahaaa öle olsun bende arkadaşım küsmesin die ugraşıyom sen hemen sölüyon kırıldım ama Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Kaan'cım acele etmişsin,Sedoş'un 100.yaşını yarın kutlayacağız.. Dedecim yaşlılık artık sende unutkanlık yaptı 100. yaşı geçen sene kutladık ya bu sene 101. yaşı Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 natişinde 99. yaşını kutlucaz yakında Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Kız 1907-2006 hesapla bakiiim..Tabi dersleri asarsan bööle olur,çekicem kulaklarını.. Kaan'cım espiri yaptım alınma sakın.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Dedecim nüfusa küçük yazdırmışlar.. Sen bilmiosun Sedoş kendi dedi bana Ama hala cillop gibi.. Girdiği operasyonları bi ben bilirim bi de cerrahlar Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Kız 1907-2006 hesapla bakiiim..Tabi dersleri asarsan bööle olur,çekicem kulaklarını.. Kaan'cım espiri yaptım alınma sakın.. yok abicim alınmam merak etme baya gençmiş sedelina 101 yaş 41 kere maşallah Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Doğum günün Kutlu ve mutlu olsun Sedellina arkadaşım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 tanımıyorum henüz tanışamadık ama doğum gününü kutlarsam geri çevirmezsin heralde... al buda senin olsun... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 mutlu yıllar sedelina............... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 mutlu yıllar..yaş 99 yolun yarısı bile değil... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Nice,nice 99 lara doğum günün kutlu olsun arkadaşım,sağlıklı mutlu nice yıllara tabiki tek değil çift olarak girmeni diliyorum Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 sedelina doğum gününü unutmuş herhalde Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Ben de gördüm ve doğumgününü kutluyorum Sedelina Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.