Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 19 yıl 1 kuru soğan 2 diş sarımsak yarım kilo brokoli 2 yemek kaşığı un 5 su bardağı et suyu 1 su bardağı krema tuz kuru soğanı kuşbaşı doğrayın biraz sıvı yağda kavurun,soğanlar pembeleşince unu da ekleyip kavurmaya devam edin..bir kenarda yarım kilo yıkanmış brokoliyi sıcak suda 5 dakika kadar haşlayın ve yeşilliğini kaybetmemesi için soğuk suya alın...haşladığınız brokoliyi küçük küçük doğrayıp soğan ve unu kavurduğunuz tencereye alın,sarımsağı küçük küçük doğrayın,5 su bardağı et suyunu da ekleyip brokoliler iyice haşlanıncaya kadar pişirin,tuzunu ekleyin,daha sonra el blenderinden geçirin (çok küçük doğrarsanız gerek yok bence)...ateşten alın biraz karıştırıp kremayı terbiyeler gibi yedirin... afiyet olsun..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.