Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Aklımın ve mantıgımın alamadıgı her seydın sen.Kımı zaman hıssedemedıgımdın,kımı zaman ıse hıssedıp ulasamadıgım.Sonu olmayan bır yoldun sen,bıle bıle yuruyordum o esrarangız yollarında,dusunuyordum acaba sonu gelecekmı?Ama bılıyordum, sonu yoktu sonsuzdu yolların.Sen buydun ıste,kesfedemedıklerımdın,sonsuzluktun.Cogu zaman kayboluyordum sende,benı benden alıyordun ve ıcıne saklıyordun o okyanus renklı gozlerınde.Isık sacıyorlardı adeta,hayatımı aydınlatıyorlardı,bakmaya asla doyamıyacagım,ve baktıkcada yuregımı sızlatan gozlerın.Bana baktıgında hıcbırsey normal olmazdı asla.Kendımı guxlu hıssederdım ve aynı zamanda zayıf,heyecanlanırdım ve aynı zamanda da korkardım.Yanı anlıyacagın her ıkısını de aynı zamanda yasardım ve ulasılmaza ulasırdım.

Asla unutmak dıye bır sey olmadı hayatıma sen gırdıkten sonra.Unutamazdım kı hep hatırlardım o okyanus renklı gozlerını.Bakmaya kıyamadıgım zamanlar oldu sana ve her baktıgımda bana acı cektırdıgın zamanlar,soylemek ısteyıpte soyleyemedıgım cok zamanlar oldu ve aglayıpta gozyaslarımı resımlerının uzerıne doktugum zamanlar.Bos sokaklarda derınlere dogru dalıpta aklımdan hep senı dususndugum geceler.

sen; aslında hıcbırsey olmayan her seyım sen; aslında bana uzak ama bı haylıde yakın olan melegım ve sen; sevmekten vazgecmeye calısıpta vazgecemedıgım.Evet sen, sevdıgım.Her baktıgımda bana acı cektıren ama bı okdarda huzur veren sen.tumsevdalarım tum acılarım senınle baslayıp senınle bıter.Bır ınsana yasama sevıncı olmak ne kadar guzel bır seydır bılırmısın.Bazen farkında olursun bazen olmazsın.Karanlık sokaklarımın sokak lambası olur gozlerın,harabe olmus hayallerımın son umudu olur gozlerın,sessız haykırıslarımın sessız sevdası olur cogu zaman,caresız yuregımın hayatta kalmasını saglayan ıkı damla kanı olur gozlerın ve her yıkılısımda benı ayaga kaldıran gucum olur cogu zaman.

Senı sevmemek mumkun mu?Sen bır tanesın ve herseyınle en ozelsın.Senı sevmek yurek ıster o yurekte bende bıter.

Hedıyen yureklerımız olsun ve asla yanından ayrılmasınlar.senı sevıyoruz.

fay1ji3.jpg

Gönderi tarihi:

evval3yq7.png

evvalscx7.png

evval2od9.png

evval4rz0.png

Gönderi tarihi:

Ece Yıldız adında bir assolist olarak izleyici karşısına çıktınız.Sizin için farklı bir rol mü bu?

**Şu ana kadar oynadığım rollerden çok değişik bir rol.Bugüne kadar oynadığım karakterlerde kendimden bir parça buldum.Fakat ilk defa burada şarkı söylemek ten başka ortak bir yan bulamadım.Şöhret için türlü tavizler veren,hayatındaki hedefleri para,ün,güç olan bu uğurda gözü kimseyi görmeyen ve herşeyi mübah sayan biri assolist bu dizide oynadığım.Bu ortamda tanıdığımız zorla gözümüze sokulan assolistlerden biri.**

Ece'yi oynarken zorluk çektiniz mi?

**Böyle bir hayatta mutlu olmak imkansız.Şöhretin çok ciddi bir motivasyon olması gerekiyor.Kaldı ki Ece gerçek hayatında hep oynuyor.Dayak yiyor,hırsları depreşiyor,kıskançlıkları oluyor,birtakım iktidar mücadelesi veriyor.Bu arada bunları dışarı göstermemek için sürekli bir yalan gülümseme ve mutlu görünme hali içerisinde.Aslında ben oyunculuk yaparken,ayrıca bir oyunculuk daha yapıyorum burada.Oynamayı oynayarak iki misli bir oyunculuk yapıyorum.**

Assolist rolü için piyasada var olan assolistlerden birilerini gözlemleme fırsatınız oldumu?

**Ben magazin seyreden biri değilim.Bu zamana kadar hiç takip etmedim.Fakat bu dizi nedeniyle birtakım magazin programlarına baktım.Bu assolist dediklerimizin ortak bir takım davranışları var.Gündelik hayatta oynama,sahte gülerek ağzını yana çekme,dudaklar önde,konuşmaları değişik.Ben birini hedef almadım açıkçası.Hepsini izleyip kendimden de bir şeyler katarak ortaya bir karışık yaptım.**

GEÇMİŞİME DÖNDÜM

Tarz olarak oynadığınız Ece karakterinden çok farklısınız.O makyaj ve kıyafeti giyip sahneye çıkınca kendinizi nasıl hissettiniz?

**Eskiden takip takıştırayım,makyajlar,simler,şıkırtılar falan çok severdim.Geçmişte bıraktığım bir şey ortaya çıktı.Çok eğleniyorum.Ama diğer taraftan acısını da hissediyorum.Ece'ye bürünüyorum ve kaptırıp gidiyorum.Öyle ilginç birşey ki,o kıyafetleri giyince insan ister istemez kırıtıyor.Gazino ağzıyla alaturka şarkı söylemeye başlıyorsunuz.**

Projeyi kabul etmenizde en büyük etken ne oldu?

**Bu projeye kabul etmemdeki en büyük neden 13 bölüm olacaksın ondan sonra öleceksin demeleri oldu.Uzun soluklu işlerde yer almak istemiyorum.Bu nedenle 13 bölüm oynayıp ölmek işime geldi.Ayrıca senaryo ve bol bol şarkı söyleyecek olmam projeye evet dememde çok etkili oldu.Ama tutarsa ve hikaye güzel olursa belki bir sezon devam edebilirim.

Şöhret sizi korkutuyor mu?

**Şöhret benim için bir sonuç.Şöhreti amaç edinen insanlardan biri değilim.Şöhretten bu kadar uzak olmama rağmen bunun esaretliğini yaşadığım zamanlar oluyor.Bana yıllarca **Şuraya gitmen lazım,bunla gezmen lazım,yoksa şöhret olamazsın**dediler.Ben onları dinlemedim.Ben bir işçiyim,çağırırlarsa gider oynarım işimi yaparım.Manavdan,bakkaldan bir farkım yok

MİLLİYET TV EKİ 13.05.2006

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.