Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl Microsoft’un yeni kuşak işletim sistemi Windows Vista’nın kurumsal versiyonu 1 Aralık gününden itibaren Türkiye’de de satışa çıkıyor. NTV - Microsoft’un XP’den bu yana en önemli Windows güncellemesi olan Vista’nın ilk olarak kurumsal versiyonu çıktı. Microsoft-Türkiye’nin kurumsal müşterileri, kurumsal lisanslama kapsamında yeni işletim sistemi Vista’yı temin edebilecek. Windows Vista’nın Türkçe 30 Ocak’ta bireysel versiyonla birlikte hazır olacak. Bireysel kullanıcıya yönelik Vista ise 30 Ocak’ta yayınlanacak. Microsoft, Windows Vista’yı iki yıl önce çıkaracağını açıklamış, ancak teknik nedenlerden ötürü birçok kez ertelemek zorunda kalmıştı. Bazı gözlemciler Vista’nın kısa zamanda pazardan kabul göreceğini düşünürken, birçok analist Vista’nın yaygınlaşmasının orta vadede mümkün olacağını düşünüyor. Yeni Vista ile birlikte Microsoft, Office uygulamasının yeni versiyonunu da satışa sunuyor. Dünya çapında bilgisayarların yaklaşık yüzde 90’ı Windows işletim sistemiyle çalışıyor.
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 18 yıl evet arkadaşlar vista 30 ocakta türkiyede piyasaya çıkıyor. vistanın asıl sürümünü bir seminer ortamında gördüm. ciddi manada çok göze hitapediyor. 3 boyutlu kullanım ön planda. kullanım kolaylığıda artıları. 4 farklı versiyonu var . home , şirketler için,3. sünü unuttum bide ultimate modeli var. tabi bu vistanın birde dezavantajı. güçlü sistem istemesi. gerekli ram,işlemci,ve ekrankartı bir çok bilgisayarı bir yıla kadar yenileteceğe benziyor. mesela getirdiği yeniliklerden biri bilgisayarla iletişim, konuşarak iletişim bir hayli gelişeceğe benziyor. artık diğer özellikleride zamanla göreceğiz...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.